Οι φρέσκιες τάσεις στο ανδρικό hairstyling προσανατολίζονται σε πιο καθαρές και οργανωμένες γραμμές.  

 

Τα περισσότερα look που θα δομήσουν την φετινή χρονιά, στρέφονται σε καλλιτεχνικές γραμμές και καθαρούς σχηματισμούς. Παρόλα αυτά, τα ανατρεπτικά στυλ δεν πάνε πίσω, καθώς αναδεικνύουν πλήρως την δυναμική του ανδρικού προσώπου. Όσο για τα γένια, η μόδα των κοντών και ξεθωριασμένων είναι η επικρατέστερη. Κανείς βέβαια δεν θα έλεγε όχι σε μια επική γενειάδα.


THE FRINGE

 

1 (1024x650) 


MALE BANGS: Ανατρεπτικό λουκ, το οποίο συγκεντρώνεται στην δυναμική των ανδρικών αφελειών. Οι αφέλειες, ή αλλιώς το fringe, είναι κομμένες σε σκάλες, ενώ το υπόλοιπο κεφάλι διατηρεί ένα high fade στα πλάγια. Η κατάλληλη επιλογή για να ξεχωρίσεις.


2 (683x1024) 


TOP CROP: Το στυλ είναι εμπνευσμένο από το γνωστό Caesar cut, μόνο που είναι αρκετά μοντέρνο, με τα ξεθωριασμένα πλαϊνά και την μικρή υποψία fringe που διατηρεί στο μπροστινό μέρος. Το στυλ είναι μοντέρνο και πρόκειται να αναδείξει μοναδικά ένα ωραίο πρόσωπο.


3 (971x1024) 


ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ: Ατημέλητο fringe στυλ, προορισμένο για να ταιριάξει σε νέους άντρες και σε εκείνους που επιθυμούν μια πιο wild αλλαγή. Το θετικό των μακριών μαλλιών στο μπροστινό μέρος, είναι ότι μπορούν να δομηθούν όπως επιθυμεί ο καθένας.

FADED SIDES

 

4 (821x1024) 


THE OLD SCHOOL: Το κλασικό fade cut με το sleek back στυλ, παραμένει το επικρατέστερο στυλ για όσους το προτιμούν old school. Μόνο που, μειώνεται ο όγκος και η βαρύτητα και έτσι το χτένισμα προσγειώνεται σε ήπια δεδομένα. Ακόμη και τα γένια είναι περιποιημένα και διατηρούν μεσαίο μήκος.


5 (820x1024) 


TEXTURED VOLUME: Οι ανάγλυφες υφές κάνουν την δυναμική επιστροφή και υπόσχονται έντονη υφή για μοναδικά αποτελέσματα. Το ατημέλητο στυλ συνδυάζεται με ξυρισμένα πλαϊνά και αποδίδει ένα καθημερινό και κομψό λουκ.


6 (879x1024) 


FINE LINES: Ακόμη και το fringe εντάσσεται στις μίνιμαλιστικές γραμμές και έτσι η ανάγλυφη υφή των μαλλιών, τονίζεται ακόμη περισσότερο. Η ελαφριά κλίση προς την μια πλευρά, χαρίζει ένα παιχνιδιάρικο τόνο στο λουκ. Τα ξεθωριασμένα γένια είναι η λεπτομέρεια που ολοκληρώνει το στυλ.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

 

7 (820x1024) 


NEW GREY: Το top crop ανανεώνεται και παίζει σε γκρίζες γραμμές. Παράλληλα, το κόψιμο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού αποδίδει μια καθαρή, σχεδόν μινιμαλιστική γραμμή, η οποία προσδιορίζει όλο το κούρεμα. Τα faded sides συνδυάζονται μοναδικά με το πρωτότυπο στυλ.


8 (683x1024) 


THE BASIC SHORT: Το λουκ που προτιμούν οι περισσότεροι άντρες, είναι δυναμικό και κομψό. Το κοντό, βασικό κούρεμα επιστρέφει, και υπόσχεται μια καθαρή και περιποιημένη εμφάνιση. Μπορεί να συνδυαστεί τόσο με κοντά, όσο και με μακριά γένια.


9 (682x1024) 


SLEEK & FINE: Οι καθαρές γραμμές επαναπροσδιορίζουν το sleek, αφού χρησιμοποιούνται για να τονίσουν την κομψότητα του στυλ. Η χωρίστρα στο πλάι είναι αυτή που αναδεικνύει το λαμπερό κόψιμο και καθιστά το λουκ άκρως ιδιαίτερο.

FULL TEXTURE

 

10 (683x1024) 


WILD WAVES: Ασπάσου το μήκος και θα αποκτήσεις ατημέλητα κύματα. Το έντονο μήκος στο μπροστινό μέρος είναι ιδιαίτερο χρήσιμο, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς με πολλά λουκς, αλλά και να υιοθετήσεις και εσύ ένα ατημέλητο street στυλ.


11 (685x1024) 


VOLUME TOP: Ο έντονος όγκος στο πάνω μέρος έχει δομηθεί έτσι ώστε να αναδεικνύει στο μέγιστο την ιδιαίτερη υφή. Το καλλιτεχνικό χτένισμα παραπέμπει σε ένα αφηρημένο pompadour. Παράλληλα, συνδυάζεται με τελείως καθαρό πρόσωπο.


12 (1024x621) 


GENT’S STYLE: Από τις τάσεις δεν θα μπορούσε να λείπει και το κομψό, διαχρονικό στυλ των κυρίων: το αγαπημένο στυλ των κομψών αντρών. Κούρεμα σε σκάλες που δίνει έμφαση στην υφή και κάνει παιχνίδι με τα αχνά κύματα.

GO SMOOTH

 

13 (681x1024) 


THE ELEGANT: Το μήκος στο πάνω μέρος μπορεί να αποδώσει street λουκς, αλλά μπορεί να δομήσει και το ιδανικό κομψό στυλ. Καλοχτενισμένο, με βελούδινη υφή, πέφτει στο πλάι και συνδυάζεται με κοντά γένια, χαρίζοντας αξιοζήλευτο elegant λουκ.


14 (683x1024) 


DAILY SLEEK: Μην αφήσεις το στυλ σου να μαραζώσει και τόλμησε σήμερα ένα sleek λουκ, με περιποιημένη εμφάνιση. Το sleek πλέον, μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και οι τάσεις αποδεικνύουν ότι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα κουρέματα.


15 (1024x683) 


MILD VOLUME: Κοντό, περιποιημένο και με την λεπτομέρεια ενός μικρού fringe στο μπροστινό μέρος. Το καλοχτενισμένο αυτό λουκ συνδυάζεται με αχνά γένια και είναι ό,τι πρέπει για εσένα που αναζητάς κάτι κομψό και καθημερινό.








πηγη:mensworld