Inspiration Manicures!!

Υπάρχουν σχέδια και αποχρώσεις που όταν φορεθούν σε νύχια μπορούν να ανανεώσουν ολοκληρωτικά την εμφάνιση,  

καθώς δεν τραβάνε απλώς τα βλέμματα, αλλά γίνονται αυτομάτως και statement λουκς.

 

 Τώρα έχετε την ευκαιρία να φορέσετε πρωτότυπα και ξεχωριστά μανικιούρ, αφού σας παρουσιάζουμε 14 διαφορετικά σχέδια που ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή και θα σας προσφέρουν την έμπνευση που επιθυμείτε.



1 


1/ BROWN FLOWERS: Το καστανό και το μπλε είναι πάντα ένας καλός συνδυασμός και ο nail artist που δημιούργησε αυτό το λουκ, το γνώριζε πολύ καλά. Τα floral σχέδια αποδίδονται με μοναδική δεξιοτεχνία πάνω στα νύχια και οι συνδυασμοί των χρωμάτων προκαλούν απολαυστικές αντιθέσεις.


2 


2/ GREEN LIGHTS: Ένα λουκ που αρχικά θα μπορούσε να θυμίζει το βόρειο σέλας, αφού παίζει με τις ιδιαίτερες αποχρώσεις του πράσινου και το μαύρο. Τα ιδιαίτερα stickers που έχουν ενσωματωθεί στην μαύρη βάση, είναι αυτά που αναδεικνύουν το λουκ.


3 


3/ FOREST GREEN: Το πράσινο του δάσους είναι μια τέλεια απόχρωση για τον χειμώνα. Το συγκεκριμένο λουκ παρουσιάζει μια κομψή απλότητα, αφού συνδυάζει το βαθύ πράσινο, με την λεπτομέρεια των χρυσών σχεδίων.


4 


4/ NEGATIVE SQUARE: Ένα λουκ από τα runways, ανάλαφρο και μοντέρνο. Η negative τεχνική αγκαλιάζει περιμετρικά το δάχτυλο στις φθινοπωρινές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου. Στο κέντρο δημιουργείται ένα λευκό τετράγωνο που κάνει το μανικιούρ, εντυπωσιακό.


5 


5/ BLACK & ORANGE: Τα ιδιαίτερα αυτοκόλλητα που έχουν κολληθεί πάνω στα νύχια, απεικονίζουν πάνω στην πορτοκαλί βάση, διαφορετικά σχέδια σε μαύρο χρώμα. Ένα halloween approved λουκ, που απεικονίζει δέντρα, ιστούς αράχνης και αποδομημένα σχέδια.


6 


6/ AUTUMN LEAVES: Τι πιο κλασικό και αγαπημένο, από ένα μανικιούρ που απεικονίζει πορτοκαλί φύλλα του φθινοπώρου. Το μανικιούρ παράλληλα παίζει με τους χρωματισμούς, αφού το μωβ έχει χρησιμοποιηθεί σαν ένα νοσταλγικό backround, για να τονιστούν τα φύλλα.


8 


7/ HALLOWEEN NIGHT: Το Halloween μπορεί να πέρασε, όμως το συγκεκριμένο λουκ δεν χρειάζεται να φοριέται μόνο για την συγκεκριμένη γιορτή. Μια ολόκληρη εικόνα αποτυπώνεται πάνω στα νύχια, με το glitter να χρησιμοποιείται για να απεικονίζει την λαμπερή νύχτα.


9 


8/ STARBUCKS LEAVES: Το λευκό παίζει με την απλότητα και το γραφικό σχέδιο. Τα λευκά νύχια απεικονίζουν διαφορετικά σχέδια, από φύλλα μέχρι και φωτιές που καίνε. Το στιλ είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και θα ταιριάξει γάντι με τα χειμερινά vibes.


10 


9/ BLACK BATS:  Πάνω σε μακριά νύχια που κρύβουν μια ανοιχτόχρωμη βάση glitter, έχουν κολληθεί δυο μικρές νυχτερίδες. Το στιλ είναι πρωτότυπο και μινιμαλιστικό, ενώ προσθέτει ύφος στα νύχια απλά και μόνο με την έξυπνη λεπτομέρεια των αυτοκόλλητων νυχτερίδων.


12 


10/ BLACK DESIGNS: Τα αυτοκόλλητα μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σας φίλοι στο nail art, αφού υπάρχει μια τεράστια ποικιλλία για να διαλέξετε. Το στιλ απεικονίζει ένα πρόσωπο με μαύρες λεπτομέρειες, πάνω στην παιχνιδιάρικη απόχρωση του Pumpkin spice.


13 


11/ SNOW LEOPARD: Το κλασικό και αγαπημένο λεοπάρ, αποτελεί μια έντονη και πομπώδη δήλωση που μπορείτε να κάνετε με το μανικιούρ σας. Το λουκ είναι πάντα κομψό και ταιριάζει τέλεια με τον χειμώνα, αφού αναμειγνύει τις αποχρώσεις του λευκού, μαύρου και χρυσού.


14 


12/ WOODEN CREEP: Άκρως μοναδικό και ξεχωριστό σχέδιο. Το μανικιούρ αρχικά θυμίζει την όψη ξύλου, η οποία έχει δωθεί με καστανές αποχρώσεις σε ματ υφή. Αυτό που απογειώνει το λουκ, είναι η μαύρη φιγούρα που κρύβει κάτι το ανατριχιαστικό!






πηγη:jenny