10 Ανδρικά hairstyles που αρέσουν στις γυναίκες!

Αποτέλεσμα εικόνας για man model hairstyle

Τα μαλλιά δεν είναι γοητεία μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Γι αυτό προσπαθούμε να βρούμε τρόπος να τα κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, αφού είναι γνωστό πως η πλειοψηφία των αντρών χάνει ένα πολύ μεγάλο μέρος των μαλλιών του σε σχετικά μικρή ηλικία.


Δεν φτάνει όμως να έχεις όλα τα μαλλιά στο κεφάλι σου, αλλά πρέπει να ξέρεις να χρησιμοποιείς το σωστό hairstyle. Ένα καλό κούρεμα ή χτένισμα μπορεί να κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πολύ πιο ωραίο και seχy. Θα σου δείξε 10 ανδρικά hairstyles που όχι μόνο θα σε κάνουν να δείχνεις ωραίο, αλλά τρελαίνουν και τις γυναίκες.

Ανδρικός κότσος

andrika xtenismata kotsos
hairstyles Man Bun

Το man bun ή αλλιώς η ανδρικός κότσος είναι στην μόδα εδώ και αρκετό καιρό και θα συνεχίσει να είναι για πολύ ακόμα. Ταιριάζει σχεδόν σε όλους, καθώς μπορείς να το διαμορφώσεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου. Μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου πίσω και να τα δέσεις με ένα λαστιχάκι.
Αυτό που θα πρέπει να διαμορφώσεις μόνος σου είναι το ύψος που θα βρίσκεται ο κότσος. Ξεκίνα βάζοντάς το πρώτα λίγο πιο κάτω από την κορυφή και δες αν χρειάζεται να το κατεβάσεις και πόσο. Συνήθως ο πιο χαλαρός κότσος είναι πιο γοητευτικός. Μπορείς να αφήσεις λίγο πιο χαλαρό το δέσιμο που έχεις κάνει για να φαίνεται ελαφρώς ακατάστατο το hairstyle σου.

Ανέμελα μεσαία μαλλιά

andrika xtenismata kare mallia
hairstyles antres makria mallia

Αν έχεις μακριά μαλλιά και θέλεις ένα hairstyle που δεν χρειάζεται τόση περιποίηση, μπορείς πολύ απλά να αφήσεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα δέσεις. Πολλοί είναι οι άντρες που θέλουν να έχουν μακριά μαλλιά αλλά δε θέλουν να τα φτιάχνουν κάθε μέρα. Αν είσαι ένας από αυτούς, τότε αυτό είναι το κατάλληλο στιλ μαλλιών για σένα.

Μοντέρνο Pompadour χτένισμα

andrika kouremata moda
Pompadour andriko kourema

Το φουντωτό ανδρικό χτένισμα ή αλλιώς pompadour, είναι αρκετά κλασικό για άντρες. Μπορεί σαν χτένισμα να υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, οι κουρείς όμως έχουν βρει ένα καινούριο και πιο μοντέρνο τρόπο. Αυτό που χρειάζεται είναι κοντό μαλλί στα πλάγια και πιο μακριά μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Κούρεμα του Καίσαρα

klasika andrika kouremata
konta antrika kouremata

Αυτό είναι ένα από πιο παλιά αντρικά κουρέματα που υπάρχουν. Πολλοί είναι οι άντρες που το επιλέγουν ακόμα και στις μέρες μας. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα κοντά μαλλιά που είναι χτενισμένα με φορά προς τα εμπρός και είναι αρκετά κοντά στο μέτωπο.

Πολύ κοντό ανδρικό κούρεμα (Στρατιωτικό κούρεμα)

Buzz Cut hairstyle
konto antriko kourema moda

Είναι αρκετά συνηθισμένο οι άντρες να κουρεύουν αρκετά κοντά τα μαλλιά τους. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους όπως η ελαφριά αραίωση, ότι δε θέλουν να ασχολούνται τόσο ή απλά θέλουν να κάνουν κάποια αλλαγή στο κεφάλι τους.
Αν δε θέλεις να είναι ένα εντελώς απλό κοντό κούρεμα, μπορείς να ζητήσεις από τον κουρέα σου να σου κάνει ένα σχέδιο στο πλάι ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ανδρικό κούρεμα με ξυρισμένα πλαϊνά

monterna antrika kouremata
neanika kouremata antres

Ένα από τα πιο δημοφιλή trendy κουρέματα είναι το undercut. Μπορεί να σταθεί καλά με όλους τους τύπους μαλλιών. Για να γίνει ουσιαστικά θα πρέπει να δημιουργηθεί μία χωρίστρα στην άκρη του πάνω μέρους του κεφαλιού και τα υπόλοιπα μαλλιά θα πρέπει να έχουν όγκο και να πηγαίνουν προς την άλλη κατεύθυνση.

Quiff

monterna antrika kouremata
Quiff hairstyle

Το συγκεκριμένο κούρεμα λέγεται αλλιώς και κούρεμα λοφίο και χρησιμοποιείται από τους άντρες εδώ και περίπου 70 χρόνια. Σε αντίθεση με το pompadour χτένισμα, θα πρέπει πρώτα να φέρεις όλα τα μαλλιά μπροστά και μετά να τους δώσεις το κυματιστό σχήμα.

Faux μοϊκάνα

Faux moikana
kouremata antres 2019

Ονομάστηκε έτσι γιατί το στυλ είναι σχεδόν το ίδιο με την μοϊκάνα. Σε αυτήν την περίπτωση τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού είναι πιο μακριά από τα πλάγια, αλλά δεν είναι εντελώς ξυρισμένα.

Ivy League

Ivy League hairstyle
men trendy hairstyles

Γι αυτό το κούρεμα θα πρέπει να κρατήσεις τα μαλλιά σου σε κοντό μήκος. Τα πλαϊνά θα πρέπει να είναι πιο κοντά, αλλά θα πρέπει τα μαλλιά στο πάνω μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου να είναι πιο μακριά για να τα φέρεις στα πλάγια. Μπορείς να το κάνεις με ότι μήκος μαλλιού θες.

Μαλλιά γυρισμένα προς τα πίσω – Slick Back

antriko wet look the-man.gr
Slick Back men hairstyle

Έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς άντρες από την δεκαετία του 1940. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να χτενίσεις και να στερεώσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω χρησιμοποιώντας πηλό ή ένα ελαφρύ τζελ μαλλιών.












πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου