Τα πιο καυτά μακιγιάζ του καλοκαιριού...

Αποτέλεσμα εικόνας για hot summer make up

Κάθε καλοκαίρι υπάρχει ένα σημείο όπου όσο κι αν προσέξουμε το μακιγιάζ μας αυτό χαλάει, λόγω της υπερβολικής ζέστης και της εφίδρωσης.
 
Για αυτό μετατρέπουμε τον ζεστό καιρό σε πλεονέκτημα και αποφάσισα να σας συστήσω σε πέντε μοντέλα λουκς, τα οποία μπορείτε να υιοθετήσετε ανάλογα με το στυλ σας, είτε βρίσκεστε σε νησί και ετοιμάζεστε για απογευματινή βόλτα, είτε πρόκειται να περάσετε το βράδυ σας σε ένα beach bar.


Melting Lips

 


Επιλέξτε μία κρέμα με χρώμα (ΒΒ cream) για ένα επιτύχετε ένα ανάλαφρο και δροσερό δέρμα που να έχει ελαστικότητα και υγρασία. Επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν και ταμπονάρετε το κέντρο των χειλιών σας και απλώστε το με τα δάχτυλα ελαφρώς προς τα έξω έτσι ώστε το κόκκινο να έχει κάποιες διαβαθμίσεις. Στη συνέχεια τοποθετήστε στο κέντρο λίγο lip balm για πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Αν σας είναι δύσκολο και θέλετε κάτι πιο γρήγορο μπορείτε να επιλέξετε ένα κερασί ή βαθύ κόκκινο lip gloss. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας!


Smudgy black pencil

 


Πάρτε ενα μολύβι μαύρο και τονίστε το εσωτερικό των ματιών. Κοντά στις βλεφαρίδες (στο κάτω μέρος των ματιών) κάντε κάποιες κουκκίδες. Με ένα πινέλο, ή για πιο γρήγορα με το μικρό δάχτυλο των χεριών σας, απλώστε το μολύβι κάτω απο τα μάτια. Επαναλάβετε το ίδιο από την πάνω πλευρά και συνεχίστε παίρνοντας λίγο lip gloss, ή κάτι λιπαρό, όπως βαζελίνη και τοποθετήστε το στο καπάκι των ματιών σας. Ολοκληρώστε το Iook χρησιμοποιώντας μια αδιάβροχη μάσκαρα.


Only blushBronzing

 


Επιλέξτε μία κρέμα με χρώμα (ΒΒ cream) κατά προτίμηση με γυαλάδα bronze για ένα λαμπερό δέρμα. Συνεχίστε με ένα cream blush σε τόνους του κόκκινου ή του πορτοκαλί και διαλέξτε μια πούδρα Golden ως highlighter και βάλτε πάνω στο ρουζ και στη μύτη. Χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να μεγαλώσετε τα μάτια σας και συνεχίστε με μια διάφανη μάσκαρα και ένα lip gloss διάφανο στα χείλη!


METALLIC SHADOWS  

 


Φωτεινή μεταλλική κρεμώδης σκιά ματιών σε χρώμα χρυσό, μπρονζέ, χάλκινο, που ταυτόχρονα μπορείτε να δοκιμάστε να τη χρησιμοποίησετε και στα μήλα των μάγουλων και πάνω στα χείλη σας αν θέλετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Αν ψάχνετε κάτι πιο εντυπωσιακό και αγαπάτε τα χρώματα, τολμήστε μια πράσινη κρεμώδης σκιά που είναι στη μόδα φέτος, ή ένα λιλά μπλε χρώμα. Αν επιλέξετε χρώματα (pop colors) αφήστε τα χείλη φυσικά ή άχρωμα!


Wet look eyes – Paint your lips

 


Επιλέξτε την αγαπημένη σας σκιά ή μη βάλετε καθόλου και στη συνέχεια πάρτε ένα lip gloss και τοποθετήστε το στο κινητό βλέφαρο. Χτενίστε τα φρύδια με ενα βουρτσάκι προς τα πάνω και περάστε μία διάφανη μάσκαρα. Επιλέξτε ένα κραγιόν πορτοκαλί, κόκκινο ή γήινο και είστε έτοιμες για τη βραδυνή σας καλοκαιρινή έξοδο!


SUMMER TIPS

 
 
  • Προτιμήστε κρέμες με χρώμα ή makeup waterproof
  • Αποφύγετε τις πούδρες
  • Αγοράστε αδιάβροχη μάσκαρα και τολμήστε μάσκαρες με χρώμα! (μπλε,πράσινο,μωβ κ.λ.π)
  • Χρησιμοποιήστε spray fixing makeup


Να θυμάστε πως ένα μακιγιάζ πιο ελαφρύ και natural είναι «must» για το καλοκαίρι! Κάντε μία καλή έρευνα αγοράς στα makeup products ή συμβουλευτείτε κάποιον make up artist για τις αγορές σας. 

Επιλέξτε ένα απο τα παραπάνω looks για να είστε μέσα στη μόδα και καλές διακοπές!


 
 Η Μαίρη Ρόκκου είναι freelancer makeup artist με εξειδίκευση σε φωτογραφήσεις και video shootings, καθώς και εισηγήτρια σεμιναρίων σε beauty & fashion makeup. Για επικοινωνία μαζί της μπορείτε να την βρείτε στο facebook ως Mary Rokkou και στο Instagram ως maryrokkou makeup.







πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου