RAINBOW OMBRE

 


Για τις γυναίκες που αγαπούν την πολυχρωμία, η τάση του rainbow είναι εδώ και συνεχίζει δυναμικά. Αυτή την φορά η τεχνική rainbow αποτελεί την παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια πάνω σε μια, κατά προτίμηση, σκούρα βάση, έτσι ώστε να αναδεικνύεται καλύτερα το χρώμα.

 
WET AND SWEPT
 
 


Το wet λουκ αποτελεί πρωταγωνιστή του καλοκαιριού. Συνδυάστε την ιδιαίτερη υφή με swept back λουκ, στο οποίο θα το έχετε πιάσει σε χαμηλό κότσο. Αν προσθέσετε και ένα bold αξεσουάρ στο δέσιμο, τότε αυτομάτως θα αποκτήσετε ένα πολύ καλοκαιρινό λουκ με έμπνευση από τις πασαρέλες.


BOLD BRAIDS

 


Οι πλεξούδες είναι μια πολύ δημιουργική τάση και ιδιαίτερα πρακτική. Ανακουφιστείτε από την ζέστη και χαρίστε στυλ στην εμφάνιση σας, παίζοντας με τα δεσίματα και τους συνδυασμούς. Στο εικονιζόμενο λουκ οι πλεξούδες που σχηματίζονται καταλήγουν σε μια αλογοουρά.


CHIC KNOTS

 


Οι κότσοι είναι πάντα κομψοί, ειδικά όταν συνδυαστούν με χωρίστρα στη μέση και όμορφα αξεσουάρ. Το στυλ είναι ιδανικό για να συνδυαστεί με bold σκουλαρίκια και συνδυάζεται το ίδιο εύκολα με πλάγιες χωρίστρες.


MULTIPLE PASTELS

 


Τα παστελ είναι οι αγαπημένες αποχρώσεις της εποχής. Δοκιμάστε γλυκούς και παιχνιδιάρικους χρωματισμούς όπως ροζ, μωβ, ασημένιο και σταχτύ, για να αποκτήσετε ένα μοντέρνο λουκ. Συνδυάστε το με ένα φρέσκο κούρεμα – ιδού η καλοκαιρινή σας ανανέωση!


COLOR LINE

 


Μια νέα τάση η οποία θέλει ατόφιο χρώμα να πατάει πάνω σε φυσικές υφές. Πρόκειται για ένα λουκ το οποίο εμφανίστηκε στις πασαρέλες της σεζόν. Δυο γραμμές με χρώμα, γαλάζιο και λαχανί, συνυπάρχουν παράλληλα πάνω σε ένα ενιαίο μήκος.


SLEEK TOP

 


Ακόμη ένα αντισυμβατικό στυλ το οποίο παίζει με τις διαφορετικές τεχνικές. Η έντονη sleek λάμψη στο πάνω μέρος ξεχωρίζει, ενώ στο πίσω μέρος κυριαρχεί ένα bun το οποίο επεκτείνεται σε δυο πλεξούδες.


PARTED WAYS

 


Οι πασαρέλες μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά με ξεχωριστές δημιουργίες. Το συγκεκριμένο λουκ φέρει χωρίσματα, τα οποία στην κορυφή δομούν μικρούς κότσους και συνδυάζονται με πλεξούδες οι οποίες είναι πλεγμένες κατά μήκος του κεφαλιού.


BRAID GAME

 


Δυο pigtails οι οποίες κυριαρχούν στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η τεχνική εντυπωσιάζει, καθώς οι δυο αλογοουρές έχουν ενωθεί και αποδίδουν ένα ξεχωριστό πιάσιμο με χαρακτήρα. Ένα λουκ ιδανικό για την εποχή της άνοιξης.


UNSETTING LINES

 


Ένα καλλιτεχνικά αντισυμβατικό κούρεμα το οποίο παίζει με τα διαφορετικά ύψη. Η τεχνική chopped είναι εμφανής, ενώ ο ατημέλητος χαρακτήρας κυριαρχεί και συνδυάζεται με τις κοντοκουρεμένες άκρες.





  






πηγη:myextension