Tα καλύτερα nail looks της εποχής κάνουν βουτιά στα χρώματα του καλοκαιριού. Κίτρινο, φούξια, τροπική διάθεση και πολυχρωμία γίνονται οι top επιλογές για ένα δροσερό μανικιούρ.


 FOREST GREEN

 


Το ιδιαίτερο πράσινο που θυμίζει δάσος, είναι ακόμη ένα χρώμα που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι. Το στυλ χρησιμοποιεί έξυπνα την απόχρωση για να αποδώσει ένα φύλλο, το οποίο είναι σχεδιασμένο σε ένα δάχτυλο, πάνω σε μπεζ βάση.


GEOMETRIC YELLOW

 


Γεωμετρικό και κίτρινο πάνε μαζί. Το λουκ είναι ανάλαφρο και πρωτότυπο. Το κίτρινο πρωταγωνιστεί και στολίζει τα νύχια μέχρι ένα σημείο. Υπάρχουν μικρές, γαλάζιες λεπτομέρειες, ενώ η στην βάση επικρατεί το φυσικό nude του νυχιού.


NEGATIVE PINK

 


Παίξτε με το ροζ, τις αποχρώσεις και τα μοντέρνα σχέδια. Στο μανικιούρ, το οποίο περιέχει έμπνευση από την negative τεχνική, κυριαρχούν ένα πολύ απαλό baby pink ως βάση και πάνω του έχουν σχεδιαστεί φούξια τετράγωνα.


RAINBOW COLORS

 


Η πολυχρωμία είναι μια αγαπημένη τάση της εποχής, ενώ τα nail art που γεννιούνται από αυτή δεν έχουν σταματήσει να μας εντυπωσιάζουν. Στο συγκεκριμένο λουκ τα νύχια είναι μακριά και στην άκρη κυριαρχούν «σταγόνες», οι οποίες απαρτίζονται από τα rainbow χρώματα.


RED LOVE

 

Ένα μανικιούρ το οποίο εκφράζει συναίσθημα είναι πάντα καλοδεχούμενο, ανεξαρτήτως εποχής! Στο συγκεκριμένο μανικιούρ πρωταγωνιστής είναι το κόκκινο, στα ακριανά δάχτυλα κυριαρχεί ένα λουκ σε σχήμα καρδιάς, ενώ στην μέση απεικονίζονται τα γράμματα «Love». Αγάπη μόνο!


SUGAR PINK

 


Το φούξια είναι το νο.1 λουκ του καλοκαιριού. Στο συγκεκριμένο μανικιούρ το φούξια κυριαρχεί, ενώ πάνω του ξεχωρίζει η sugar υφή. Το αποτέλεσμα είναι ένα λουκ πρωτότυπο, girly, με ξεχωριστή εμφάνιση.


TROPIC FRAGMENTS

 


Όλες οι τροπικές αποχρώσεις στα χέρια σας. Το στυλ είναι πρωτότυπο, καθώς τα γαμψά νύχια ξεχωρίζουν. Πάνω τους έχουν δομηθεί abstract σχέδια με καλοκαιρινά χρώματα. Όλα όμως, παραπέμπουν σε τροπικές αποχρώσεις.


YELLOW SUN

 


Τα φλούο χρώματα κάνουν πάταγο μέσα στο καλοκαίρι και το πιο γνωστό από αυτά, είναι το δυναμικό, φανταχτερό κίτρινο. Λόγω του ότι το χρώμα είναι πολύ δυνατό, προτείνουμε να το επιλέξετε απλό, χωρίς προσθήκες. Αν πάλι νιώθετε extreme, συνδυάστε με το σκούρα χρώματα.











πηγη:myextension