Πως να πετύχετε άψογα τις Βoho Braids!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για boho braids at the beach

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε ένα από τα πιο καλοκαιρινά και ανάλαφρα λουκς του καλοκαιριού, το boho στυλ. Φαινομενικά ανεπιτήδευτες πλεξούδες ενώνονται με το ελεύθερο styling και αποδίδουν το ιδανικό στυλ που ταιριάζει γάντι με την ανεμελιά της εποχής.


 


Το στυλ ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, κοντά, αλλά και μακριά. Παρόλα αυτά το λουκ είναι πιο εύκολο να φορεθεί από γυναίκες με φυσικά ίσια μαλλιά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι γυναίκες με κατσαρά δεν μπορούν να το δοκιμάσουν! Για ένα πετυχημένο bohemian λουκ, η βάση των μαλλιών θα πρέπει να είναι περιποιημένη, σε ίσια, ή κυματιστή μορφή. Στη συνέχεια πάνω της θα πρέπει να δομηθούν πλεξούδες. Οι πλεξούδες μπορούν να είναι μία, ή και περισσότερες, σημασία έχει η παρουσία τους να είναι εμφανής. Μη διστάσετε να απογειώσετε το λουκ σας με τη προσθήκη κάποιου αξεσουάρ, όπως μπαντάνες, στολίδια, αλλά και κοσμήματα.


 

  1. Ξεκινήστε με νωπά μαλλιά πάνω στα οποία θα απλώσετε μια ελαφριά κρέμα styling.
  2. Στη συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας μια επίπεδη βούρτσα. Αν έχετε κατσαρά μαλλιά, τότε ισιώστε τα κατά τμήματα. Σιγουρευτείτε ότι ο αέρας από το πιστολάκι θα πέφτει προς το πάτωμα για να αποφύγετε τις τρίχες που θα ‘’πετάνε’’.
  3. Στη συνέχεια περνάμε στο σίδερο ισιώματος. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία σε μια χαμηλή θερμοκρασία, η οποία δεν θα καταπονέσει τα μαλλιά σας. Ξεκινήστε να δουλεύετε σε μικρά τμήματα, γλιστρώντας το σίδερο ανάμεσα από τα μαλλιά για να αποδώσετε ένα sleek λουκ.
  4. Για περισσότερη υφή μπορείτε να βάλετε κάποια μους, η οποία θα μετατρέψει τα ίσια μαλλιά σε ήπιους κυματισμούς με ελάχιστο όγκο στα τελειώματα.
  5. Ξεχωρίστε τώρα το σημείο που θέλετε να δομήσετε τη πλεξούδα, ή τις πλεξούδες και διαχωρίστε τις από τα υπόλοιπα μαλλιά.
  6. Στη συνέχεια δομήστε τις τούφες αυτές, σε πλεξούδες. Γαλλική, fishtail, ή κάποιο άλλο σχέδιο; Η επιλογή δική σας.
  7. Προσθέστε το αξεσουάρ που θέλετε, είτε αυτό είναι μπαντάνα, είτε κόσμημα.
  8. Όλα είναι αναλογικά με το αξεσουάρ. Αν η πλεξούδα που θέλετε να φτιάξετε «εμποδίζει» το αξεσουάρ, τότε αυτό θα πρέπει να μπει πρώτο.
  9. Αν θες το λουκ σου να είναι έξτρα Boho, τότε πλέξε διαφορετικές πλεξούδες και ένωσε τις μαζί, προς τα πίσω σε ένα half up – half down λουκ.









πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου