Η Gigi Hadid μας δείχνει τον πιο τέλειο τρόπο να φορέσουμε την πορτοκαλί σκιά!

  

Αν έχεις μια πορτοκαλί σκιά στο νεσεσέρ σου που δεν είναι σίγουρη πώς να την αξιοποιήσεις σωστά, ο διάσημος makeup artist Patrick Ta έδωσε μια υπέροχη ιδέα με το look που που δημιούργησε στην Gigi Hadid και ανέβασε πριν λίγες μέρες στο Instagram.

Σε ένα κατά τα άλλα “μαλακό” μακιγιάζ, ο Patrick Ta άπλωσε neon πορτοκαλί σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών της Gigi, σε σχήμα V – μια τεχνική η οποία αναδεικνύει μοναδικά το μπλε χρώμα των ματιών της και μαγνητίζει το βλέμμα.

 

Κρατώντας ατόφια τη ζωντάνια του χρώματος ακριβώς στην εσωτερική γωνία των ματιών, έκανε πολύ καλό blending προς τα έξω ενώ στο υπόλοιπο άνω βλέφαρο άπλωσε μια taupe σκιά, την οποία έσβησε προς το τόξο των φρυδιών. Με ένα ιριδίζον μολύβι σε απαλό ροζ τόνισε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, ώστε να κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ανοιχτό και φωτεινό.

Η celebrity makeup artist Katie Jane-Hughes, που επίσης αγαπάει τις ζωηρές σκιές στο μακιγιάζ των ματιών, συμβουλεύει να κρατάμε το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου απλό και απαλό: “Αυτό θα επιτρέψει στο μακιγιάζ των ματιών σας να δείχνει πιο cool και φυσικά πιο φρέσκο”, εξήγησε – και το look της Gigi το επιβεβαιώνει απόλυτα!

 

 

 

 

 

πηγη:faysbook 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου