Iδέες για να πετύχεις το τέλειο casual look!

Casual look2

 Σχεδόν κάθε βράδυ κάθεσαι μισή ώρα μπροστά από τη ντουλάπα σου και σπας το κεφάλι σου για να βρεις το τέλειο casual look για την επόμενη μέρα.


Αν δεν είσαι από τις προνοητικές, κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία βιαστικά το πρωί πριν φύγεις για το γραφείο ή τις εξωτερικές δουλειές στο κέντρο της πόλης.

 
Είναι τελικά τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις ένα άνετο και στιλάτο καθημερινό outfit; Μάλλον όχι. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα σωστά κομμάτια της ντουλάπας σου και να προσθέσεις μερικά statement αξεσουάρ, για να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου.


 
Διάλεξε ένα παντελόνι υφασμάτινο, denim, κοτλέ ή μάλλινο, συνδύασέ το με πουκάμισο ή πουλόβερ ή προτίμησε φούστα, φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα, αν σου αρέσουν τα πιο feminine chic looks. Συνδύασε τα ρούχα σου με ankle boots, μπαλαρίνες, μπότες ή sneakers, κράτησε μία άνετη τσάντα, backpack ή handbag, που θα χωράει τα απαραίτητα και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα τσόχινο καπέλο, φουλάρι, oversized κασκόλ, γυαλιά ηλίου ή ένα statement κόσμημα.


 
Πάρε ιδέες από top street style looks και δημιούργησε εύκολα τα πιο μοντέρνα casual outfits.


  Casual look3
 


Συνδύασε φούστα με πουλόβερ και ένα παλτό με μοτίβα. Με τα σωστά κομμάτια ακόμη και ένα μονοχρωματικό look έχει ενδιαφέρον. Patterns σε σακάκι και παντελόνι για μία απολύτως στιλάτη εμφάνιση.

  Casual look4
 


Συνδύασε το παντελόνι σου με ankle boots και χρωματιστό πουλόβερ. Χρησιμοποίησε τα σωστά κομμάτια της ντουλάπας σου. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με τα σωστά αξεσουάρ.

  Casual look5
 


Διάλεξε ένα patterned φόρεμα και ένα δερμάτινο biker jacket, για να δημιουργήσεις αντίθεση. Πέτυχε το τέλειο layered look με πουκάμισο, πουλόβερ, τζιν παντελόνι, παλτό και ένα χρωματιστό φουλάρι. Οι κάθετες ρίγες δείχνουν τη σιλουέτα σου πιο λεπτή και πιο ψηλή, γι' αυτό δεν έχεις παρά να τις δοκιμάσεις.








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου