Παντρεύεσαι; Βρήκαμε τα καλύτερα σχέδια για τα νύχια σου!

 Stylish nails

Παντρεύεσαι; Βρήκαμε τα καλύτερα σχέδια για τα νύχια σου, γιατί όλοι ξέρουμε ότι σ΄έναν γάμο οι νύφες δίνουν προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

 

Εννοείται πώς θα προσέξεις τα πάντα στην εμφάνιση σου, την ημέρα του γάμου σου. Μια φορά παντρεύεσαι! Από τα μαλλιά, το μακιγιάζ, το νυφικό και τα παπούτσια που θα επιλέξεις μέχρι και το σχέδιο που θα διαλέξεις για τα νύχια σου.


Μπορεί συνήθως οι νύφες να κάνουν πιο safe επιλογές στα νύχια τους και να προτιμάνε τα ουδέτερα χρώματα, όμως μπορούν να δοκιμάσουν και διαφορετικά σχέδια που σίγουρα θα προσέξει μέχρι και ο γαμπρός.


Επίσης, δεν είναι ανάγκη να παντρεύεσαι για να δοκιμάσεις και εσύ αυτά τα σχέδια στα νύχια, καθώς είναι αρκετά minimal και ταιριάζουν και σε άλλες περιστάσεις.


Μπορεί επίσης να είσαι σύντομα καλεσμένη σ’ έναν γάμο, οπότε αυτά είναι τα καλύτερα σχέδια στα νύχια που πρέπει να δείξεις στην αισθητικό την επόμενη φορά που θα την επισκεφτείς!

 

1. Glitter

 

Γιατί αν δεν βάλεις glitter στα νύχια την ημέρα που θα παντρεύεσαι πότε θα το κάνεις;


  

 

2. Pastel

 

  

 

3. Nude και λευκό

 

  

 

4. Matte

 

   

 

5. Κλασική επιλογή: Λευκά νύχια

 

   

 

Extra σχέδια για τα νύχια που λατρέψαμε!

 

Trendy french manicure 2017 White wedding nailsWhite graceful french nails Nails ideas 2017 Wedding nails ideas Spring nails 2017 White dress nails Beautiful wedding nails
 
 
 
 
πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου