Βρείτε το δικό της κοντό κούρεμα!

Kourema konto2

Βρείτε το δικό της κοντό κούρεμα που να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της και ανάλογα με το στυλ της.


Γιατί αλλιώς θα πρέπει να τα κουρέψετε αν έχετε σπαστά μαλλιά κι αλλιώς αν έχετε ένα ίσιο μαλλί. Αλλού θα πρέπει να επικεντρωθείτε αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο κι αλλού αν έχετε έντονες σκληρές γωνίες να αντιμετωπίσετε.

Τα πολύ κοντά κουρέματα ταιριάζουν στα πρόσωπα με σχήμα καρδιάς, στα οβάλ και στα στρογγυλά. Τα στρογγυλά πρόσωπα θα τα κάνει πιο μακρόστενα, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κυρίως τα μάτια. Και εκείνα που θα πρέπει να τα αποφύγουν είναι τα τετράγωνα καθώς θα σκληρύνουν κι άλλο τις γραμμές του προσώπου.
 
Kourema konto3

 Ένα κυματιστό κοντό καρέ κούρεμα είναι ιδανικό για κάθε σχήμα προσώπου. Από τα πιο εύκολα κοντά κουρέματα.

Ένα ιδιαίτερα κομψό κοντό κούρεμα, φινετσάτο και διαχρονικό. Επίσης ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Αν έχει ένα πιο μακρύ σαγόνι ή πιο τετραγωνισμένο σχήμα προσώπου απλά θα χρειαστεί το συγκεκριμένο κούρεμα να κοπεί σε ένα πιο μακρύ μήκος.
 
Kourema konto4

 Τα αυστηρά γεωμετρικά κουρέματα ταιριάζουν στα στρογγυλεμένα πρόσωπα και τα λιγότερο αιχμηρά στα πρόσωπα με γωνίες.

Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση θα ήταν σοφό και έξυπνο να το σκεφτείτε πολλές φορές. Καμία παρορμητική απόφαση που να σχετίζεται με το πρόσωπο και τα μαλλιά της δεν εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Kourema konto5

 Κάντε μια κουβέντα πριν, ώστε να καταλάβετε ακριβώς τις ανάγκες της και το στυλ της. Τα μαλλιά μακραίνουν οπότε είναι κάτι που εύκολα διορθώνεται, γιατί όμως μια απερίσκεπτη απόφαση να χαλάσει τη διάθεση της ή να την βγάλει από την άνεση της.







πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου