Η τέλεια εφαρμογή του ρουζ!

Rouz2

Το ρουζ έχει ιστορία! Το ήξερες ότι το ρουζ της αρχαιότητας ήταν τα λιωμένα μύρτιλα, τα παντζάρια και οι φράουλες;


Πάλι καλά που όλα αυτά αντικαταστάθηκαν από τέλειες αποχρώσεις και μοναδικές υφές και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε το μούλτι κάθε φορά που το μακιγιάζ μας περιμένει στη γωνία!

Η σωστή εφαρμογή του ρουζ!

Η χρήση του ρουζ είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ, αφού χαρίζει υγεία και φρεσκάδα στο πρόσωπό μας! Σίγουρα, όμως, θα έχεις δει πολλές γυναίκες -και celebrities- να βάζουν άφθονο ρουζ στα ζυγωματικά τους και το αποτέλεσμα μόνο υγεία και φρεσκάδα να μη θυμίζει! Για όλα πρέπει να ακολουθούμε το ρητό «παν μέτρον άριστον«! Είτε επιλέξεις ρουζ σε σκόνη, είτε σε κρεμώδη υφή ένα είναι το σίγουρο; πρέπει να το τοποθετείς σωστά για να μπορεί να δικαιολογήσει την παρουσία του στον κόσμο του μακιγιάζ!

Tips:

Μην ξεχνάς ότι όσο πιο ανοιχτή είναι η επιδερμίδα του προσώπου σου, τόσο και πιο ανοιχτό το χρώμα του ρουζ που θα πρέπει να επιλέξεις! Επέλεξε τα ροζ ή σομόν χρώματα για ανοιχτές επιδερμίδες, ενώ στις σκούρες τα καφέ κόκκινα ή δαμασκηνί χρώματα ταιριάζουν απόλυτα! Επιπλέον, το ρουζ δεν πρέπει να είναι πιο σκούρο από το κραγιόν.

Η σωστή εφαρμογή του ρουζ!

Ώρα για να μάθουμε να βάζουμε σωστά το ρουζ μας!

#1 Αρχικά βάλε μπόλικη ποσότητα ρουζ σε καθαρό πινέλο και φύσηξε καλά για να φύγει η περιττή ποσότητα.

#2 Χαμογέλασε και τοποθέτησε το ρουζ στα βαθουλώματα κατά μήκος των ζυγωματικών. Άρχισε να απλώνεις το ρουζ από χαμηλά προς τα ψηλά.

#3 Τοποθέτησε ελάχιστη ποσότητα ρουζ κατά μήκος της μύτης σου, δίπλα από τα μάτια και σε κάθε πλευρά από το μέτωπό σου για να πετύχεις τις λεγόμενες γωνίες και τα ιδανικά κοψίματα.

#4 «Σβήσε» το ρουζ με τη βοήθεια ενός καθαρού πινέλου για να γίνει «ένα» με το υπόλοιπο πρόσωπο!








πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου