COLOR MIX


 


Το εντυπωσιακό στυλ color mix συνδυάζει την πολυχρωμία όπως ένας πίνακας. Πολλά διαφορετικά χρώματα μπλέκονται σε ομοιόμορφες λωρίδες και αποδίδουν ένα εντυπωσιακό λουκ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε στυλ.


ANIME STYLE


 

Το κουλ στυλ είναι ιδανικό για τις νέες γυναίκες, αλλά κυρίως εκείνες που αγαπάνε τα animated σχέδια των μάνγκα και άνιμε. Τα στένσιλς με διάφορα πρόσωπα χαρακτήρων διακοσμούν ομοιόμορφα τα νύχια.


COLOR PAINT


 

Το Color Paint μανικιούρ θυμίζει κάτι από ζωγραφική, καθώς οι γραμμές χρώματος μπλέκονται με πρωτότυπο τρόπο. Η βάση από σομόν αναδεικνύει τις χρωματισμούς, ενώ η ματ επικάλυψη ολοκληρώνει το νεανικό στυλ.


NOSTALGIA


 


Για όσες αγαπάνε τα κινούμενα σχέδια και κρύβουν ακόμη ένα παιδί μέσα τους, υπάρχουν μανικιούρ όπως το συγκεκριμένο. Στο ένα χέρι κυριαρχούν στοιχεία από την Μίνι Μάους, ενώ στο άλλο υπάρχουν παιχνιδιάρικα, καρτουνίστικα στένσιλ.


GOING METALLIC


 

Το μεταλλικό λουκ είναι καυτό και ανατρεπτικό. Το λουκ έχει δομηθεί σε μακριά, τετραγωνισμένα νύχια και αποπνέει μια έντονη αίσθηση ομορφιάς. Το στυλ προορίζεται για μακριά νύχια και για εκείνες που επιθυμούν κάτι διαφορετικό.


NEGATIVE RED


 


Το απολαυστικό κόκκινο έχει δομηθεί με πρωτότυπο τρόπο, πάνω σε μακριά νύχια. Το αρνητικό στοιχείο είναι εμφανές καθώς η βάση περιέχει ένα μισοφέγγαρο, ενώ οι άκρες αποδίδουν αντίθεση.

















πηγη:myextension