Σχετική εικόνα

Η ομορφιά ενσωματώνει την τέχνη σε πολλά επίπεδα. Στο μακιγιάζ, στο body painting και φυσικά, που αλλού; Στα νύχια. Τα πρώτα bling μανικιούρ είχαν εξαπολύσει μανία στον γυναικείο πληθυσμό πολλά χρόνια πριν, καθώς και το Γαλλικό μανικιούρ που αργότερα εξελίχθηκε σε πολλές διαφορετικές μορφές.
 
Σήμερα, οι nail artists αποδεικνύουν συνεχώς με την δουλειά τους, πως ακόμη και οι δημιουργίες στα νύχια μπορούν να είναι τέχνη, καθώς η φαντασία και η δημιουργικότητα τους φαίνεται να είναι πραγματικά ανεξάντλητες.

Εάν είσαι nail-obsessed, εάν ψάχνεις συνεχώς νέους τρόπους να ανανεώνεις το μανικιούρ σου, σου έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους nail artists παγκοσμίως, για να ακολουθήσεις στο instagram και να εμπνέεσαι καθημερινά.

@JIN SOON

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Το όνομα μπορεί να σου λέει κάτι, αφού η συγκεκριμένη nail artist έχει κυκλοφορήσει την δική της σειρά βερνικιών, τα οποία και έχουν βραβευτεί. Έχει δουλέψει με άπειρα μοντέλα, ενώ σίγουρα έχεις δει πολλές δημιουργίες της για τα runway shows πολλών designers και οίκων μόδας όπως Prabal Gurung, Badgley Mischka, Tibi κ.α.

@PAINTBOX NAILS

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Ένα από τα κορυφαία nail studios στο Soho, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα σχέδια του μέσα στο χάος του instagram. Στο feed τους θα δεις πολλά ρετρό σχέδια και παστέλ χρωματισμούς.

@MISS POP

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Μια απίστευτα ταλαντούχα nail artist που έχει φιλοτεχνήσει τα νύχια μοντέλων όπως η Gigi και η Bella Hadid, όπως επίσης τα μανικιούρ για αμέτρητα runway shows και editorials όπως τα περιοδικά Marie Claire, NY Times, Harper’s Bazaar, Allure κα. Κάνε την follow, για να μαθαίνεις όλα τα νέα nail trends.

@ALICIATNAILS

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Όταν η Emilia Clarke εμπιστεύεται μια nail artist να φιλοτεχνήσει το μανικιούρ της για το Met Gala, τότε ξέρεις πως αυτή η nail artist, είναι κάτι παραπάνω από καλή σε αυτό που κάνει. Τα σχέδια της είναι απλά και chic, ενώ σίγουρα θα βρεις κάποιο να σου αρέσει ακόμη και αν ανήκεις στις nail minimalists.

@NAIL_UNISTELLA

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Από τις δικές μας αγαπημένες εδώ στο The Cover, της οποίας τα μανικιούρ σου έχουμε προτείνει πολλές φορές είναι η Park Eunkyung, η οποία όχι μόνο δημιουργεί απίστευτα μανικιούρ αλλά είναι μια πραγματική influencer, αφού δημιουργεί και τα δικά της nail trends. Επιπλέον, έχει σχεδιάσει την δική της σειρά nail κοσμημάτων και μια συλλογή σε συνεργασία με το κατάστημα Barney’s, η έγινε γίνει ανάρπαστη.

@PAINTBUCKETNAILS

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Απλά και chic μανικιούρ, με ντελικάτες λεπτομέρειες που φαίνεται πως κάνουν την διαφορά. Από καθημερινά μέχρι bridal μανικιούρ, αυτό το account θα σου δώσει άπειρη έμπνευση, για να πειραματιστείς χωρίς να χάσεις την κομψότητα σου.

@CHELSEAQUEEN

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Από glam μανικιούρ και cult στοιχεία, μέχρι logo mani και pied de poule σχέδια, οι 100.000+ insta ακόλουθοι της Chelsea King, θα σου πούνε πως βρίσκουν άπειρη έμπνευση στα σχέδια που ποστάρει καθημερινά. Έχει φιλοτεχνήσει άπειρα editorials, ενώ αν κάνεις scroll στο insta feed της, θα νομίζεις πως βρίσκεσαι στο κόκκινο χαλί, βλέποντας με πόσα Χολυγουντιανά ονόματα έχει συνεργαστεί.

@NAILSINC

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Στην σελίδα των Nailsinc, όχι μόνο θα βρεις έμπνευση για τα δικά σου μανικιούρ, αλλά θα βλέπεις και τις πιο hot αποχρώσεις βερνικιών που κυκλοφορούν, για να υιοθετείς πρώτη όλες τις τάσεις.

@LADYFANCYNAILS



Cult και 90s αισθητική με μια μοντέρνα προσέγγιση. Έτσι θα περιγράφαμε την τέχνη των Eda & Anna Levenson, που έχουν συνεργαστεί με fashion brands όπως Chromat, Adidas κ.α.

@THEHANGEDIT

Τα καλύτερα nail art instagram accounts

Όταν μιλάμε για ανεξάντλητη φαντασία και δημιουργικότητα, αυτή η nail artist είναι από τις πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό. Graphic στοιχεία, δημιουργίες στο χέρι -και όχι stickers- και μια σειρά από celeb πελατεία, την έχουν βάλει στην κορυφή της λίστας μας με τα must follows.

@NAILSBYMEI



Δεν θα σου πω πολλά, παρά μόνο πως ειδικεύεται σε 3D manicure, έχει περισσότερους από 130,000 ακολούθους, πολλά από τα μανικιούρ της γίνονται viral, είναι η nail artist της Gigi Hadid και κυριαρχεί στα runway shows της Νέας Υόρκης, φιλοτεχνώντας τα νύχια των μοντέλων σε αμέτρητα shows. Τέλος, της έχουν κάνει προσωπικό αφιέρωμα ιστοσελίδες όπως το Good Morning America.








πηγη:thecover