Πώς να διαλέξεις Highlighter, βασισμένο στον τόνο της επιδερμίδας σου

Πώς να διαλέξεις highlighter για τον τόνο της επιδερμίδας σου

Δεν γίνεται να αρνηθείς πως ένα highlighter μπορεί να δώσει απαράμιλλη λάμψη στο πρόσωπο σου και να κάνει το μακιγιάζ σου πιο εντυπωσιακό, ιδίως όταν εφαρμόζεται πάνω σε μαυρισμένη επιδερμίδα.


Έτσι, για να βρεις το καλύτερο για σένα highlighter, πρέπει αρχικά να λάβεις υπόψιν την υφή που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου και έπειτα τον τόνο της, όπως θα διάλεγες και το καλύτερο για εσένα foundation. Στις ξηρές επιδερμίδες ταιριάζουν καλύτερα τα υγρά highlighter, στις μεικτές τα κρεμώδη/υγρά και στις λιπαρές τα highlighter σε μορφή σκόνης/πούδρας.

 

ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (Fair & Light)

Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ταιριάζουν οι παγωμένες, οι περλέ, οι ασημί και οι πολύ ανοιχτές αποχρώσεις champagne. Αρκετά ανοιχτές ώστε να φαίνονται φυσικές επάνω στο δέρμα σου.

 

ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΕΝΙΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (Light to Medium, Medium & Olive)

Για μεσαίες και σταρένιες επιδερμίδες Μεσογειακού τύπου, οι σαμπανιζέ, οι rose gold και οι περλέ αποχρώσεις θα αναδείξουν τους ζεστούς υποτόνους της επιδερμίδας σου, για ένα εντυπωσιακό και fresh look.

 

ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (Dark & Bronzed)

Χρυσές, bronze και έντονες ροζ χρυσές αποχρώσεις κάνουν θαύματα στις πολύ σκούρες επιδερμίδες. Απέφυγε αυστηρά τις ανοιχτές αποχρώσεις καθώς θα κάνουν πολύ έντονη αντίθεση και θα δίνουν ένα πολύ αντιαισθητικό αποτέλεσμα.









πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου