Αποτέλεσμα εικόνας για nude lips selfie

Το κραγιόν που ταιριάζει σε όλες, αρκεί να βρεις την σωστή απόχρωση.Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, το σωστό nude κραγιόν δεν είναι εύκολο να το βρεις. Η απόχρωση που σου ταιριάζει εξαρτάται από το πόσο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχεις, αλλά και από τους υποτόνους της επιδερμίδας σου.

Για την ακρίβεια, πρέπει να το διαλέξεις με τα ίδια κριτήρια που διαλέγεις ένα foundation. Αυτό φυσικά, εάν δεν θέλεις να μοιάζεις με ζόμπι. Επιπλέον, το nude κραγιόν πρέπει πάντα να συνδυάζεται με lip liner σε αρκετά πιο σκούρη απόχρωση, ώστε να μην χαθούν τα χείλη σου.

ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΔΑΛΕΣ (fair & light, sallow & pink)

Εάν ανήκεις στην πολύ ανοιχτόχρωμη πλευρά και ιδίως αν η επιδερμίδα σου έχει ψυχρούς υποτόνους, τότε θέλεις σίγουρα να μείνεις μακρυά από εντελώς άχρωμα nude κραγιόν, τα οποία θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο χλωμή. Διάλεξε ένα nude κραγιόν με ροζ υποτόνους και έντονες χρωστικές, που θα δώσει χρώμα στα χείλη σου και θα ζωντανέψει την επιδερμίδα σου. Απέφυγε αυστηρά τα κραγιόν με κίτρινους υποτόνους ή τα κλασσικά μπεζ.
Εάν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα με ζεστούς υποτόνους, τότε μπορείς να κινηθείς σε περισσότερες αποχρώσεις όπως είναι τα nudes με ροδακινί υποτόνους, στα ανοιχτά καφέ με ροζ υποτόνους ή και στα φυσικά ροζ.

ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (light to medium)

Μπορείς άνετα να φορέσεις κλασσικά μπεζ, nude με ροδακινί υποτόνους, nude με ροζ υποτόνους. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι να διαλέξεις μια απόχρωση που είναι πιο σκούρη ή πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σου, ώστε να μην γίνεται ένα με τα χείλη σου. Θα σε συμβουλεύαμε, εάν έχεις λεπτά χείλη και θέλεις να τους δώσεις όγκο, να προτιμήσεις μια απόχρωση πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σου.

ΓΙΑ ΣΤΑΡΕΝΙΕΣ, ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (olive & medium & bronzed)

Εσύ ανήκεις σίγουρα στις πιο τυχερές, αφού μπορείς να βρεις αμέτρητες αποχρώσεις να σου ταιριάζουν. Τα nude με ροδακινί και σαμπανιζέ υποτόνους θα εξισορροπήσουν τον τόνο της επιδερμίδας σου προσθέτοντας ζεστούς τόνους, ενώ τα χρυσά nude μπορούν να σε φωτίσουν και να δώσουν ένα πολύ εντυπωσιακό lip look. Ακόμη τα glossy κάραμελ και τα taupe μπορούν να δείξουν πολύ εντυπωσιακά επάνω σου, ιδίως όταν συνδυάζονται με μεσαίες αποχρώσεις στα μαλλιά.

ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ (dark)

Για πολύ σκούρες επιδερμίδες οι σοκολατί και οι true beige αποχρώσεις, οι ροζέ κάραμελ και οι ροζ mauve είναι ιδανικές, ενώ υπάρχει επίσης και η επιλογή να αφήσεις το φυσικό χρώμα των χειλιών σου να φανεί.


  






πηγη:thecover