Πώς να δείχνεις λαμπερή με το πιο εύκολο μακιγιάζ!

 Αποτέλεσμα εικόνας για beach makeup
Τέλη Αυγούστου και οι εμφανίσεις μας στην παραλία γίνονται όλο και πιο συχνές! Για τις τυχερές που έχουν άδεια η καθημερινή επίσκεψη είναι must, ενώ για εκείνες που έχουν επιστρέψει στη δουλειά, είναι μια ευχάριστη απόδραση από τη ρουτίνα.

Όποια και αν είναι η περίσταση, υπάρχει τρόπος να πετύχεις το ιδανικό μακιγιάζ για την παραλία. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και ξεχώρισε!


Woman Holding Highlighter and Makeup Brush
Διακριτικό
Για όσες προτιμούν ένα διακριτικό αλλά ταυτόχρονα κομψό μακιγιάζ τα βήματα είναι αυτά:
  1. Βάλε ένα αντηλιακό με χρώμα στο πρόσωπό σου! Τα τελευταία χρόνια τα αντηλιακά με χρωστικές έχουν γίνει πολύ δημοφιλής επιλογή, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, καθώς προσφέρουν προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB αλλά και ήπια κάλυψη ιδανική για την παραλία.
  2. ”Σφράγισε” το αποτέλεσμα σου με μια ελαφριά πούδρα. Χρησιμοποίησε μια matte πούδρα με ελαφριά υφή για να σταθεροποιήσεις τη BB σου. Μην το παρακάνεις! Ένα πέρασμα με το πινέλο είναι αρκετό.
  3. Φόρεσε το αγαπημένο σου lip balm και είσαι έτοιμη! Διάλεξε το βούτυρο κακάο με την αγαπημένη σου μυρωδιά και είσαι έτοιμη για παραλία.Αν έχει και λίγο χρωματάκι ακόμα καλύτερα. Θα δώσει στα χείλη σου επιπλέον λάμψη!


Woman Putting Lipstick
Φυσικό
Προτιμάς ένα φυσικό και κομψό μακιγιάζ? Ορίστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:
  1. Άπλωσε στο πρόσωπό σου μία κρέμα BB με αντηλιακή προστασία. Θα βρεις αρκετές στο εμπόριο και σε αρκετά οικονομικές τιμές. Επέλεξε μία που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σου και άπλωσε την ομοιόμορφα από το μέτωπο μέχρι το λαιμό. ”Κλείδωσε” το αποτέλεσμα περνώντας μια ελαφριά πούδρα.
  2.  Χρησιμοποίησε ένα ρουζ σε αποχρώσεις του ροζ.  Τόνισε τα ζυγωματικά σου με ένα ρουζ σε γλυκό χρώμα, ιδανικά σε απόχρωση του ροζ για περισσότερη λάμψη.
  3. Εφάρμοσε μια αδιάβροχη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Διάλεξε μία που να σου αρέσει κ πέρασε τις βλεφαρίδες σου μία με δύο στρώσεις.
  4. Φόρα το αγαπημένο σου lip gloss και ώρα για βουτιές! Χρησιμοποίησε ένα lip gloss με χρώμα για να δώσει ένταση στα χείλη σου, βάλε το μαγιό σου και είσαι έτοιμη να τραβήξεις τα βλέμματα


Έντονο
Αν σου αρέσει να κλέβεις τις εντυπώσεις με έντονα μακιγιάζ, διάβασε τι έχεις να κάνεις:
  1. Ανακάτεψε τη BB σου μαζί με το make up. Αναμειγνύοντας τα θα έχεις και μεγαλύτερη κάλυψη και ταυτόχρονα ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Μην παραλείψεις να περάσεις μια στρώση αδιάβροχης πούδρας για να ασφαλίσεις το αποτέλεσμα.
  2. Διάλεξε ένα bronzer για να δώσεις την όψη του μαυρίσματος! Εύκολο τρικ για να ξεγελάσεις στην περίπτωση που δεν έχεις μαυρίσει όσο ήθελες. Bonus? Χαρίζει απίστευτη λάμψη και αποκτάς ένα ηλιοκαμμένο look σε χρόνο μηδέν.
  3. Φόρεσε την αδιάβροχή σου μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις τυχόν μουτζούρες και το βλέμμα σου δείχνει εντυπωσιακό καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εφάρμοσε τρεις με τέσσερις στρώσεις για πιο έντονο αποτέλεσμα!
  4. Διάλεξε μια σκιά ματιών σε γήινες αποχρώσεις. Αυτές οι σκιές είναι ιδανικές για να δώσουν βάθος και ένταση στο βλέμμα. Αν είσαι πιο τολμηρή χρησιμοποίησε απαλά μεταλλιζέ χρώματα όπως χρυσό και ροζ.
  5. Τελειοποίησε το look με ένα μολύβι χειλιών. Βρες το αγαπημένο σου μολύβι χειλιών, κατά προτίμηση σε ήπιες αποχρώσεις όπως αυτές του καφέ και του ροζ, και κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου προχωρώντας ελαφρά και προς το εσωτερικό για πιο ομοιόμορφη όψη. Πέρασε από πάνω το αγαπημένο σου lip gloss και είσαι έτοιμη!


Close-Up Photo Of Woman Wearing Wicker Hat 
 
 
 
 
 
 



πηγη:lilipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου