3 Trends που πρέπει να δοκιμάσεις!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για august trends
Μπορεί να μην αρέσει να το παραδεχόμαστε, αλλά μόλις βλέπουμε να τελειώνει ο Αύγουστος, το αίσθημα πως το καλοκαίρι τελειώνει, αρχίζει να μας κυριεύει.



Ακόμη και εάν δεν έχουμε κάνει ακόμη τις καλοκαιρινές μας διακοπές, το άγχος να προλάβουμε να να ευχαριστηθούμε τις εναπομείνασες Αυγουστιάτικες μέρες και νύχτες, πάει πακέτο με όλα τα καλοκαιρινά trends που θέλουμε οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε πριν το τέλος της σεζόν. 

Εάν προσθέσουμε σε αυτό και τις αμέτρητες insta φωτογραφίες που μας κατακλύζουν με τα αγαπημένα trends των fashionista, τότε καταλαβαίνεις πως τουλάχιστον κάποια από αυτά έχουν μπει στις λίστες μας με τα must try.

Διάβασε παρακάτω, ποιες είναι οι τάσεις μόδας που πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ πριν να τελειώσει ο Αύγουστος.

#1. SQUARE TOE ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Εάν παρακολουθείς τις τάσεις, έχεις σίγουρα προσέξει το impact που έχει στην μόδα ο οίκος Bottega Venetta. Έχει επάξια αντικαταστήσει το hype του οίκου Celine με τα μίνιμαλ clutches που αντέγραψαν μέχρι και τα Zara, ενώ τα σανδάλια με τετράγωνη μύτη, είναι σίγουρα το κομμάτι που έχει φορέσει κάθε κορυφαία fashionista. Άλλα πετυχημένα brands όπως τα By Far, έχουν ήδη σπεύσει να κυκλοφορήσουν τις δικές τους version του trend.



#2. THE NUDE DRESS

Αν και η μόδα έχει αρχίσει να παίρνει την στροφή των καμένων αποχρώσεων στα φορέματα (πορτοκαλί, τερακότα, κεραμιδί), εμείς συνεχίζουμε να λατρεύουμε τα nudes που κάνουν τέλεια αντίθεση με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην φορέσουμε τουλάχιστον ένα πριν να τελειώσει το Καλοκαίρι.



 
#3. CHAIN ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Μην μένεις πίσω φορώντας κοχύλια. Το must try trend του Καλοκαιριού, είναι οι παντός είδους αλυσίδες. Σε σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια. 

 τάσεις μόδας για να δοκιμάσεις τον Αύγουστο
 








πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου