Οδηγός μακιγιάζ για Πράσινα Μάτια

Αποτέλεσμα εικόνας για green eyes selfie
 
Ένα από τα πιο δυνατά χρώματα και σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα όσον αφορά τον σωστό συνδυασμό σκιάς και τόνου της επιδερμίδας, είναι σίγουρα το πράσινο. 
 
Πώς Να Διαλέξεις Πράσινες Σκιές Βασιζόμενη Στον Τόνο Επιδερμίδας 
 
Το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι, είναι να διαλέγεις έναν τόνο που θα κολακεύει το δέρμα σου και δεν θα έρχεται σε αντίθεση με τους υποτόνους της επιδερμίδας σου. Αυτό σημαίνει πως αν ανήκεις στις cool επιδερμίδες θα πρέπει να διαλέξεις πιο ψυχρές αποχρώσεις όπως σκούρο πράσινο κυπαρισσί και πράσινο τιρκουάζ και γενικότερα πράσινα που έχουν μέσα και λίγο μπλε. Εάν ανήκεις στις warm επιδερμίδες, μπορείς να διαλέξεις μεταξύ πιο ζεστών αποχρώσεων.
 

 
Εάν θελήσεις να λάβεις υπόψιν και την απόχρωση των μαλλιών σου, σημείωσε πως στις μελαχρινές ταιριάζουν περισσότερο οι βαθιές αποχρώσεις και οι σκούροι τόνοι, ενώ στις ξανθιές ταιριάζουν περισσότερο οι φωτεινές αποχρώσεις και οι ανοιχτοί τόνοι.
 
 
 
Πώς Να Συνδυάσεις Πράσινες Αποχρώσεις 
 
Και εδώ ισχύει η λογική του να κολακεύεις την απόχρωση που έχεις επιλέξει με άλλες αποχρώσεις της ίδιας κατηγορίας, πχ. ζεστές ή ψυχρές αποχρώσεις. Τα βαθιά πράσινα συνδυάζονται άψογα και φωτίζονται με χρυσούς τόνους, ενώ τα φωτεινά και ψυχρά πράσινα όπως το τιρκουάζ αναδεικνύονται με ασημί τόνους για περισσότερη ένταση. 
 
 
 
Extra tips: 

Εάν ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι αρκετά σταρένιος, απέφυγε τις χακί αποχρώσεις που μπορεί να “βαρύνουν” το πρόσωπο σου, αφαιρώντας από την λάμψη του.Πριν την εφαρμογή της σκιάς, εφάρμοσε μικρή ποσότητα primer ματιών που θα εξουδετερώσει τους υποτόνους του δέρματος σου και θα επιτρέψει στην σκιά να βγάλει τα πραγματικά της χρώματα.Δεν χρειάζεται να έχεις πράσινα μάτια για να χρησιμοποιήσεις πράσινες σκιές. Τα καστανά και τα μελί, αναδεικνύονται εξίσου έντονα.Τόνισε ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ των ματιών σου με διπλή στρώση μάσκαρα και μαύρο eyeliner. 










πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου