Το Glass Hair είναι εκείνη η τάση που θέλει τα μαλλιά μας πολύ, πολύ λαμπερά!

 
  
Τα Glass Hair πήραν το όνομά τους από τον τρόπο κουρέματος, αφού είναι τόσο edgy το κόψιμο που είναι σαν τα έκοψε γυαλί.




Αν θέλεις, να το υιοθετήσεις, δεν έχεις παρά να πάρεις ένα ξηρό λάδι που χαρίζει λάμψη αλλά και μαλακή όψη στα μαλλιά ενώ για ένα απόλυτα ίσιο αποτέλεσμα επέλεξε μία πρέσα ισιώματος. 




Οι έρευνες έχουν δείξει όσο πιο κρύο το νερό τόσο πιο δυνατά τα μαλλιά. Και αυτό γιατί το ζεστό νερό σε συνδυασμό με κάποιες τεχνικές εργασίες έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται κάποια αμινοξέα της τρίχας τα οποία παίζουν ρόλο στον σχηματισμό της και την δύναμή της. Άρα, με όσο πιο κρύο νερό ξεβγάζεις τα μαλλιά σου τόσο πιο δυνατή γίνεται η τρίχα γιατί ενεργοποιούνται ξανά αυτά τα αμινοξέα.




Το στέγνωμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να έχουμε μαλλιά λαμπερά. Τα σωστά βήματα είναι να καλύψουμε τα μαλλιά με μια πετσέτα για πολύ ώρα ώστε να φύγει η περισσότερη υγρασία, να κάνουμε ένα καλό ταμπονάρισμα και μετά να βάλουμε πιστολάκι ξεκινώντας με μεσαία σκάλα και όταν τα μαλλιά έχουν στεγνώσει να πάμε στην μεγαλύτερη. Επίσης, χρησιμοποιούμε πάντα ένα προϊόν θερμοπροστασίας και αποφεύγουμε τις στρογγυλές βούρτσες που τις ακουμπάμε πάντα στο στόμιο από το πιστολάκι. Η σωστή βούρτσα είναι μια φαρδιά για γυάλισμα με την οποία χτενίζουμε απλώς τα μαλλιά μας ενώ το πιστολάκι ακολουθεί παράλληλα την φυσική φορά της τρίχας. 




Αυτή τη φορά η μόδα προστάζει μαλλιά που είναι απαλά και λαμπερά σαν γυαλί. 













πηγη:beautymagic


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου