Καραμελέ ανταύγειες για να φωτίσεις τα μονότονα χρώματα μαλλιών


Οι ζεστές αποχρώσεις της καραμέλας είναι απίστευτα δελεαστικές, γεγονός που τις καθιστά εξαιρετική επιλογή για ανταύγειες.
 
Ευτυχώς οι καραμελέ ανταύγειες αγκαλιάζουν μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, από ουδέτερες πιο ανοιχτές και απαλές, έως πιο πλούσιες και έντονες. Κυριολεκτικά κάθε χρώμα μαλλιών μπορεί να υιοθέτησει καραμελέ ανταύγειες.


Εξαιτίας της μεγάλης ποικιλίας των αποχρώσεων στις καραμελέ ανταύγειες, είναι πολύ δύσκολο να μπορεί κανείς να φανταστεί ποια είναι η ιδανική απόχρωση για τα μαλλιά του. Πριν προχωρήσουμε στις φωτογραφίες, ας ξεκινήσουμε με κάποιες συμβουλές. 


∗ Η καραμελέ ανταύγειες αναδεικνύονται καλύτερα στα σκούρα και μεσαίου τόνου χρώματα, όπως για παράδειγμα τα κάστανα, τα μαύρα, τα σοκολατί και τα κούρα ξανθά.
∗Η καραμελέ ανταύγειες στα σκούρα μαλλιά θα δώσουν ένα αποτέλεσμα εκλεπτυσμένο, κάτι που οι περισσότερες διασημότητες του Hollywood έχουν αντιληφθεί και γιαυτό όταν θέλουν να φωτίσουν τα μαλλιά τους προτιμούν τις καραμελέ ανταύγειες.
∗Η καραμελέ ανταύγειες μπορεί να φαίνονται καλύτερες σε σκούρα βάση άλλα και στα ξανθά χρώματα μαλλιών είναι εξίσου κολακευτικές.
∗Δεν περιέχουν ξανθιστικές ουσίες όπως το ντεκαπάζ, δεν φθείρουν τα μαλλιά και είναι ιδανικές για σας που έχετε λεπτή τρίχα.


Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες με τις καλύτερες καραμέλες ανταύγειες για να πάρετε ιδέες

Καραμελέ ανταύγειες

 

1# Καραμελέ ανταύγειες σε ξανθιά μαλλιά.

 

Τα χρώματα της καραμέλας είναι τόσο διασκεδαστικά που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χρώμα μαλλιών. Αυτά τα μακριά ξανθά μαλλιά ζωντανεύουν με τις καραμελέ ανταύγειες, προσθέτουν διάσταση και ενισχύουν τα χρώματα.


Καραμελέ ανταύγειες

2#Καραμελέ ανταύγειες σε bob μαλλιά.

 

Ένα απλό κούρεμα και ένα μονότονο καστανό χρώμα μπορεί να αναδειχθεί και να αλλάξει εντελώς όψη μόνο με μερικές καραμέλες ανταύγειες. Οι ανταύγειες αμέσως θα δώσουν ένα μοντέρνο και στιλάτο look που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας.


Καραμελέ ανταύγειες

 3# Καραμελέ ανταύγειες σε σκούρα μαλλιά

 

Η ιδανική επιλογή για σας με σκούρα βάση που θέλετε απλώς να δώσετε φως και ένταση στα μαλλιά σας. Αντί να επιλέξετε τον κλασσικό τρόπο για να κάνετε ανταύγειες σε όλο το κεφάλι με απόλυτη συμμετρία, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε διάσπαρτες σε στρατηγικά σημεία που θα κάνουν το χρώμα σας πιο ενδιαφέρον.


Καραμελέ ανταύγειες


4#Καραμελέ ανταύγειες σε balayage

 

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική μπαλαγιάζ και να επιλέξετε τις ζεστές αποχρώσεις τις καραμέλας για να πετύχετε ένα από τα παρακάτω χρώματα μαλλιών. Μπορείτε να παίξετε και με δύο διαφορετικούς τόνους στη βάση σας αντί για ένα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δώσετε..


Καραμελέ ανταύγειες


5#Καραμελέ ανταύγειες σε σκούρα μαλλιά

 

Καραμελέ ανταύγειες 










πηγη;womanoclock


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου