BLUE STARDUST


 


Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι καυτές και όλες τους μοναδικές. Στο εικονιζόμενο μανικιούρ το μπλε αναμειγνύεται με glitter και αποδίδουν έναν ρομαντικό γαλαξία βαθιάς απόχρωσης. Το χρώμα αναδεικνύεται καλύτερα σε μακριά νύχια.


SOFT HUES


 


Απαλές, ρομαντικές και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του παστέλ συνδυάζονται με διαφορετικό τρόπο για να αποδώσουν ένα ξεχωριστό λουκ. Η negative τεχνική επικρατεί, ενώ τα στολίδια αποτελούν την απολαυστική διακοσμητική λεπτομέρεια.


ART INSPO


 


Εμπνευσμένο από πίνακες ζωγραφικής ενός καλλιτέχνη, το μανικιούρ παίζει με τις κουκκίδες, το έντονο χρώμα και την αντίθεση. Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα. Το μόνο που αξίζει να έχετε κατά νου είναι ότι το αποτέλεσμα οφείλει να είναι ομοιόμορφο.


BE MINIMAL


 


Τα αφηρημένα σχέδια είναι τάση, καθώς συνδυάζονται πολύ εύκολα με μονόχρωμες αποχρώσεις. Στο μανικιούρ η βάση είναι σε ένα ήπιο καστανό, ενώ πάνω του έχουν δομηθεί μαύρα, γεωμετρικά σχέδια. Το συνολικό λουκ είναι μοντέρνο και μίνιμαλ.


THE PATTERN


 


Λευκό και μαύρο συνδυάζονται πετυχημένα, με το λευκό να αποτελεί την βάση και το μαύρο την τέλεια διακοσμητική λεπτομέρεια. Τα μαύρα σχέδια στα νύχια είναι εντελώς αφηρημένα και αυτός είναι και ο λόγος που προσδίδουν διαφορετικότητα στο λουκ.


GEOMETRIC COLOR


 


Το εντυπωσιακό λουκ παίζει με την γεωμετρία και το χρώμα. Η λευκή βάση είναι ιδανική για να αναδείξει τα ζωηρά χρώματα του μπλε, κόκκινου και μουσταρδί. Παράλληλα η ματ υφή αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το εντυπωσιακό σχέδιο.

 
MINIMAL TOGETHER


 


Στις τάσεις της Άνοιξης 2018 φορέθηκαν για ακόμη μια φορά, μίνιμαλ σχέδια πάνω σε γυμνά νύχια. Ο στόχος είναι αυτό που βλέπετε: εντυπωσιάστε με εύκολο τρόπο. Η γεωμετρία, το κρύο λευκό και η πινελιά του κόκκινου είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δομήσετε ένα καθαρό στυλ.


MONO STRIPE


 


Το λευκό κυριαρχεί και πάνω του η μαύρη γραμμή δεσπόζει σαν απολαυστική λεπτομέρεια. Κάθε γραμμή έχει τοποθετηθεί σε διαφορετική θέση σε κάθε νύχι και συμβολίζει τις μοντέρνες τάσεις, οι οποίες όσο πάνε στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο μίνιμαλ styling.


COLOR FLOW


 


Διαφορετικά σχέδια, πολυχρωμία και φαντασία είναι οι πρωταγωνιστές του εντυπωσιακού λουκ. Ένα μανικιούρ για τις τολμηρές και ένα καλό παιχνίδι εξάσκησης για τους τεχνίτες που θέλουν κάτι διαφορετικό. Παίξτε με την φαντασία και δημιουργήστε.


METAL BLUE


 


Μπορεί να είναι μονόχρωμο, όμως το μεταλλικό μπλε ξεχωρίζει από μακριά. Η λάμψη σε συνδυασμό με την βαθιά απόχρωση χαρίζουν ένα μοναδικό λουκ για όσες τολμάνε να το φορέσουν. Το μανικιούρ ταιριάζει σε κοντά και μακριά νύχια.


MINIMAL PINK


 


Το απολαυστικό ροζ συνδυάζεται με αγαπημένο μαύρο και μαζί αποδίδουν μια απολαυστική γεωμετρική αντίθεση. Αυτή οφείλεται στο μαύρο σχέδιο, το οποίο ξεκινάει από την βάση και αγγίζει την κορυφή. Το λουκ είναι κομψό και κουβαλάει μια δυναμική θηλυκότητα.


DESIGN MIX


 


Όταν δεν ξέρετε τι να δημιoυργήσετε, φτιάξτε απ’όλα! Το λουκ διαθέτει έμπνευση από σχήματα και δυναμικά χρώματα και είναι τόσο ξεχωριστό που θα μπορούσε να είναι και πίνακας. Το στυλ είναι ανατρεπτικό και σίγουρα εντυπωσιάζει με την ποικιλομορφία των σχεδίων του.


PAINT THE SPRING


 


Η άνοιξη είναι καθοδόν και τα χρώματα της έχουν ξεκινήσει να μας παίρνουν τα μυαλά. Το κίτρινο καναρινί και το ζωηρό ροζ αποδίδουν ένα ιδιαίτερο, μίνιμαλ μανικιούρ με έμφαση στην αντίθεση των χρωμάτων. Απολαυστικό!


SHAPES & COLOR


 


Ακόμη ένα μανικιούρ το οποίο παίζει με την πολυχρωμία και τα πρωτόγνωρα σχέδια. Λίγο παστέλ, μερικές ζωηρές αποχρώσεις, γεωμετρικά σχήματα, καμπυλωτά σχέδια και μαύρες λεπτομέρειες συνθέτουν ένα πολυμορφικό και πρωτότυπο μανικιούρ.









πηγη:myextension