Hair Choice...The Right Glamour Hair!!

Αποτέλεσμα εικόνας για The Right Glamour Hair

Για να πετύχεις το τέλειο λουκ της εξόδου, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Είτε πηγαίνοντας βάση κολακευτικού styling,
είτε φυσικού – ανεπιτήδευτου, το νόημα είναι ένα: το σωστό glamour hairstyle που κάνει κεφάλια να γυρίσουν, είναι εκείνο που αναδεικνύει το πρόσωπο με έξυπνο και όχι υπερφορτωμένο, τρόπο.


BOHO SIMPLICITY


 


Όλα επιτρέπονται όταν διαθέτεις στυλ, ακόμα και το ατημέλητο λουκ στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Η φυσικότητα είναι προτέρημα των γυναικών με όμορφα μαλλιά, ειδικά όταν αυτές ασπάζονται το boho λουκ. Ανάλαφρα κύματα με φυσικές πινελιές, για τα κορίτσια που το κρατάνε απλό.


ELEGANT UPDO


 


Το ελκυστικό updo συνδυάζεται με τις μπούκλες και τον όγκο. Το πάνω μέρος στολίζει ομοιόμορφα το κεφάλι, ενώ οι τούφες που πέφτουν αριστερά και δεξιά χαρίζουν στο πρόσωπο θηλυκότητα. Πρόκειται για ένα έλεγκαντ λουκ, με χαριτωμένες πινελιές.


LAYERED CURLS


 


Τα κοντά λουκς μπορούν να αναβαθμιστούν με την προσθήκη κυματισμών. Στο hairstyle τα κύματα στολίζουν ομοιόμορφα το κεφάλι, ενώ κυριαρχεί ο όγκος. Το κλειδί για την επίτευξη του εντυπωσιακού στυλ, είναι το κούρεμα σε σκάλες.


RETRO CURVES


 


Εκ πρώτης όψεως, το λουκ αποπνέει θηλυκότητα και μια αίσθηση από τα παλιά. Τα μαλλιά έχουν χτενιστεί προς τα πλάγια, όμως πέφτουν πίσω και στολίζουν με τον ενιαίο κυματισμό τους. Το λουκ αναδεικνύεται εξαιρετικά σε ξανθό, ενώ το καλύτερο μήκος για ένα τέτοιο στυλ, είναι το μακρύ.


THE KNOT GAME


 


Το girly λουκ αποδίδεται με την χαριτωμένη τούφα στο πρόσωπο και το ψηλό knot στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Το στυλ συνοδεύεται από ατημέλητες τούφες. Το κολακευτικό hairstyle είναι ιδανικό για τις επίσημες περιστάσεις, καθώς αναδεικνύει το πρόσωπο και τον λαιμό.


WILD HEIGHTS


 


Ατημέλητο, δυναμικό και πομπώδες, το λουκ παίζει με τα ύψη. Το ατημέλητο Updo διαθέτει μπόλικο όγκο, ενώ οι τούφες στολίζουν ομοιόμορφα το πρόσωπο. Το στυλ συνδυάζεται τέλεια με φορέματα-ραντάκι, καθώς αναδεικνύεται ο γυναικείος λαιμός.










πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου