4 βήματα για πετύχετε μια άψογη αλογουρά


Η αλογουρά είναι ένα από τα πιο διαχρονικά χτενίσματα, αφού μπορεί να συμπληρώσει τέλεια κάθε είδους ντύσιμο. Είτε πρόκειται να πάτε στη δουλειά είτε στο γυμναστήριο ή το μπαρ, μια ψηλή αλογουρά θα προσθέσει επιπλέον κομψότητα στο στιλ σας.


 Η αλήθεια είναι ότι όλες γνωρίζουμε πώς να μαζεύουμε τα μαλλιά μας και να τα πιάνουμε αλογουρά. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να κάνουμε μια ψηλή αλογουρά; Αυτή μας η προσπάθεια τις περισσότερες φορές δεν έχει επιτυχία.


Παρακάτω θα βρείτε 5 έξυπνα και αποτελεσματικά tips για να πετύχετε μόνες σας μια αψεγάδιαστη δημιουργία-αλογουρά:
1.Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χτενίσετε τα μαλλιά σας προς την κατεύθυνση που θέλετε να φτιάξετε την αλογουρά σας. Αφού το κάνετε, χρησιμοποιήστε το πιστολάκι σας (ζεστό αέρα) για να τιθασεύσετε και τις τρίχες που δεν συνεργάζονται.


2.Αφού έχετε σιγουρευτεί ότι όλα σας τα μαλλιά τείνουν προς την ίδια κατεύθυνση, χτενίστε την κορυφή των μαλλιών σας προς τα πίσω και ασφαλίστε με ένα λαστιχάκι. Είναι σημαντικό να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη και σε αυτό το βήμα να μαζέψετε μόνο το πάνω μέρος. Στη συνέχεια προσθέστε στην αλογουρά σας και το δεύτερο μισό μέρος μαλλιών και δέστε τα ξανά. Αυτή η τεχνική είναι το κλειδί για να παραμείνει ομοιόμορφη η αλογουρά σας τόσο στην κορυφή όσο και στο κάτω μέρος.


3.Ένα σημαντικό στοιχείο είναι το τι είδους λαστιχάκι θα χρησιμοποιήσετε για να δέσετε την αλογουρά σας.Τα απλά κοκαλάκια έχουν την τάση να σπάνε και να χάνουν την αρχική τους αποτελεσματικότητα και συνεπώς να «γκρεμίζουν» την αλογουρά μας. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα κοκαλάκι-σπιράλ καλώδιο. Με αυτό καλύψτε το λαστιχάκι που χρησιμοποιήσατε για να δέσετε το πρώτο μισό της αλογουράς σας για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. 


4.Τέλος, τοποθετήστε μια τούφα μαλλιών γύρω απο το λαστιχάκι σας και η αλογουρά σας είναι έτοιμη. Για μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή, καλό θα ήταν να προσθέσετε λίγη ποσότητα από κάποιο προϊόν styling. 










πηγη:gynaikamagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου