Τα 10 make up trends για το φθινόπωρο του 2018


Ένα από τα πράγματα που λατρεύουμε το φθινόπωρο είναι τα νέα προϊόντα και τα φρέσκα trends που κυκλοφορούν. Το φθινόπωρο, εξάλλου, είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσουμε τα beauty looks μας. 


Ανακαλύψτε τα 10 καλύτερα makeup trends που θα μας απασχολήσουν αυτό το φθινόπωρο και θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας: 


1.Ελαφρώς κόκκινα μάγουλα
Οι έντονες αποχρώσεις στα ζυγωματικά και τα μάγουλα είναι κάτι που πια πρέπει να ξεχάσετε. Η ιδανική απόχρωση ρουζ είναι αυτό το ελαφρύ κοκκίνισμα που έχουμε οταν ξυπνάμε ή όταν αρχίζουμε να ζεσταινόμαστε! 


2.Σμαραγδί βλέμμα
Το σμαραγδί είναι ένα από τα πιο κομψά χρώματα και σίγουρα ικανό να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να αντικαταστήσει την συνηθισμένη καφέ σκιά ματιών;


3.Κόκκινη χείλη
Η διαχρονικότητα αυτού του beauty trend είναι η αιτία που δεν σταματάμε να το επιλέγουμε σε κάθε βραδινή μας εμφάνιση. Για ένα πιο matte αποτέλεσμα, αφού φορέσετε το κραγιόν σας περάστε από πάνω μια πούδρα.


4.Προσθέστε ροζ χρώμα
Μπορεί το ροζ χρώμα να είναι συνδυασμένο με την παιδική μας ηλικία, όμως έφτασε η στιγμή να αφήσετε αυτό το στερεότυπο στην άκρη και να το εντάξετε στο μακιγιάζ σας. Πέρα από τα ροζ χείλη, μια ροζ σκιά θα απογειώσει το στιλ σας.


5.Έντονες βλαφαρίδες
Το έντονο, διαπεραστικό και βαθύ βλέμμα είναι προνόμιο των γυναικών. Ολοκληρώστε κάθε σας εμφάνιση με mascara και χαρίστε τα μάτια σας την όψη που τους αξίζει.


6.90s χείλη
Οι επιρροές μας από τις παλιότερες δεκαετίες είναι πια αγαπημένη συνήθεια. Αυτή τη φορά, οι καφέ αποχρώσεις που συναντούσαμε στα χείλη των γυναικών την περίοδο των 90s, έχουν επιστρέψει δυναμικά.


7.Μπλε eyeliner
Blue is the new black. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας και να αντικαταστήσετε το μαύρο eyeliner με μπλε αποχρώσεις. Πέρα από το ότι θα φωτίσει ακόμα και τα πιο σκούρα μάτια, θα χαρίσει και μια διαφορετική αίσθηση στο στιλ σας.


8.Προσθέστε glitter
Αν το μπλε δεν αποτελεί αγαπημένο σας χρώμα αλλά θέλετε να προσθέσετε λάμψη στο βλέμμα σας, το χρυσό ή ασημί eyeliner όπως και έντονες σκιές βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο.


9.Smoky eyes
Ακόμα και αν έχουν έρθει στο δρόμο μας νέες προτάσεις για το πως να βάφουμε τα μάτια μας, το smoky eyes αποτελεί σταθερή αξία αφού ταιριάζει και αναδεικνύει όλα τα βλέμματα.


10.Έντονα φρύδια
Μπορεί η Vogue να προτείνει λεπτά φρύδια, όμως αυτή τη σεζόν φροντίστε να αφαιρέσετε από τα φρύδια σας μόνο τις ενοχλητικές τρίχες που χαλάνε το σχήμα τους. Τα natural φρύδια είναι must αυτό το φθινόπωρο. 









πηγη:gynaikamagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου