Πρέπει να χρησιμοποιούμε την κρέμα ματιών πρωί ή βράδυ;


Η περιοχή των ματιών αποτελεί ένα ευαίσθητο σημείο του προσώπου μας καθώς αποκαλύπτει κάθε ίχνος κούρασης, αυπνίας  και γήρανσης.
 
Πέρα από τη σωστή περιποίηση των ματιών μας και την προσεγμένη διατροφή, ο ύπνος μπορεί επίσης να βοηθήσει στη προστασία τους από κάθε είδος απειλή.


Ο τρόπος που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα φροντίδας και περιποίησης της συγκεκριμένης περιοχής παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητά τους. Αλήθεια, εσείς γνωρίζετε αν πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας πριν τον βραδινό σας ύπνο ή μόλις ξυπνήσετε το πρωί;


Επειδή το δέρμα γύρω από τα μάτια μας είναι λεπτό και βρίσκεται σε μια διαρκή κίνηση εξαιτίας των πολλών μυών που βρίσκονται στο πρόσωπό σας, καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε την ενυδατική μας κρέμα και το πρωί και το βράδυ. Έτσι, μπορούμε να περιορίσουμε και τις πιθανότητες εμφάνισης ρυτίδων στην περιοχή πριν τα 40.


Αν θέλετε να κάνετε το καλύτερο για τα μάτιας σας, πρέπει να αγοράσετε προϊόντα που γνωρίζετε ότι ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της δικής σας, επιδερμίδας, ειδάλλως είναι χαμένος κόπος.


Το πρωί, αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, προσθέστε έναν ορό ματιών κατάλληλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχετε. Έπειτα, προσθέστε την κρέμα. Το βράδυ, μια ώρα πριν πάτε για ύπνο, καθαρίστε το πρόσωπό σας και απλώστε στην περιοχή των ματιών ένα προϊόν που περιέχει ρετινόλη. Τέλος, ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας με ενυδατική κρέμα και αφήστε τα προϊόντα να δράσουν.










πηγη:gynaikamagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου