Το απόλυτο καλοκαιρινό look, όπως θα το διάλεγε η Jane Birkin

 

Έτσι, αποφασίσαμε να βρούμε το απόλυτο καλοκαιρινό look, όπως θα το διάλεγε η Jane Birkin, η γυναίκα που μέχρι και σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις μεγαλύτερες τάσεις που επικρατούν στη μόδα.


It κορίτσια από την Γαλλία, όπως η Jeanne Damas, η Sabina Socol και η Anne-Laure Mais ακολουθούν τους κανόνες που έθεσε η Birkin και οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλοί. Είναι μια παλέτα, σε ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, με basic κομμάτια και αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά.


 

Ριγέ μπλούζα

 

Η ριγέ μπλούζα είναι κάτι που αγαπούν οι Γαλλίδες όλον το χρόνο, αλλά το καλοκαίρι έχει την τιμητική του, καθώς μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με jeans κι άλλα basic κομμάτια στη ντουλάπα σου.

Καπέλο Biker

 

Το biker καπέλο, το είδαμε αρκετά και θα το δούμε ακόμη λίγο το καλοκαίρι. Όχι για την παραλία, αλλά για τις βόλτες στην πόλη, όταν τα βράδυ δροσίζει κι εσύ θέλεις να κάνεις τη διαφορά με ένα αξεσουάρ.

Ψάθινη τσάντα

 

Την περίμενες, από την αρχή της λίστας, αφού αν κάτι έχει συνδεθεί με την Birkin, αυτό είναι η ψάθινη τσάντα, που αυτή μας έμαθε ότι μπορούμε να κρατάμε όχι μόνο στην παραλία και σε πικ νικ, αλλά και στο δρόμο. Γίνεται να μην την αγαπάς μετά;



Λευκό T-shirt

 

Λευκό T-shirt με embroided λεπτομέρειες, δαντέλα, crop ή off – the shoulder, είναι το ρούχο που όλες αγαπάμε το καλοκαίρι, γιατί είναι αυτό που μπορούμε να φοράμε κάθε μέρα και να το συνδυάζουμε με διαφορετικούς τρόπους.

Jeans

 

Τα jeans που αγαπούσε η Jane Birkin, είναι αυτά σε ευθεία και Α γραμμή, που δίνουν έναν πιο ρετρό χαρακτήρα στο στυλ και την εμφάνιση σου. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να φορέσεις jeans το καλοκαίρι, προτίμησε μια mini φούστα ή ένα floral φόρεμα.



Espadrilles

 

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τις espadrilles, παρά μόνο ότι καλό θα ήταν να τις προτιμήσεις σε κάποιο ουδέτερο χρώμα, όπως μπεζ, λευκό ή μαύρο και να τις συνδυάσεις ιδανικά με φούστα ή φόρεμα.











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου