Οι τάσεις που κυριαρχούν στο μακιγιάζ, στα μαλλιά και στα νύχια, σύμφωνα με το Pinterest

 

Οι τάσεις που κυριαρχούν τώρα στην ομορφιά, σύμφωνα με το Pinterest έχουν να κάνουν περισσότερο με το Καλοκαίρι, που έχει και επίσημα πλέον μπει. Έχουν να κάνουν κυρίως με το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τις διάφορες αποχρώσεις και φυσικά τα νύχια, που είναι τάση όλον τον χρόνο.


Καφέ σκιά για τα μάτια

 

Η καφέ σκιά ματιών είναι μεγάλη τάση στη Γαλλία. Τους καλοκαιρινούς μήνες αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν το μακιγιάζ, παρόλα αυτά η καφέ απόχρωση είναι μια κλασική επιλογή, που ταιριάζει σε όλες και μπορεί να φορεθεί τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Πλεξούδες

 

Οι πλεξούδες είναι η ιδανική λύση εάν έχεις βαρεθεί να πιάνεις συνέχεια αλογοουρά και είναι μεγάλη τάση αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ. Εάν δυσκολεύεσαι να τις κάνεις μόνη σου, υπάρχουν πολλά tutorials στο Youtube που μπορούν να σε βοηθήσουν.


πλεξούδες

“No Makeup” makeup

 

Το φυσικό makeup, αυτό που είναι σαν να μην έχεις καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπο, είναι τάση στην Αυστραλία και είναι και αυτό που προτίμησε και η Meghan Markle για την ημέρα του γάμου της.

Ροζ απόχρωση στα μαλλιά

 

Στη Σουηδία φέρεται να αρέσουν πολύ τα ροζ μαλλιά, τα οποία εάν χρειάζεσαι μια δραστική αλλαγή στη ζωή σου, γιατί όχι να μην τα δοκιμάσεις και εσύ;

Αποξηραμένα λουλούδια στα νύχια

 

Τα αποξηραμένα λουλούδια τα έχουμε δει παντού αυτήν τη σεζόν, από θήκες για το κινητό μέχρι και τα νύχια. Είναι το μανικιούρ που φαίνεται να προτιμούν στην Ιαπωνία κι είναι αυτό που κυριάρχησε και στις επιδείξεις μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018.



Balayage

 

Το balayage είναι τάση για τα μαλλιά στο Μεξικό κι όχι μόνο, αφού εδώ και χρόνια, το Pinterest είναι γεμάτο με φωτογραφίες με τη συγκεκριμένη τεχνική βαφής μαλλιών.











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου