Εύκολο σαγηνευτικό μακιγιάζ ματιών, ακολουθώντας τα παρακάτω tips!

 

Αν γνωρίζεις τα σωστά tips μακιγιάζ που θα αναδείξουν τα μάτια σου, τότε το πρόβλημα σου έχει λυθεί. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες γυναίκες κάνουν πολλά λάθη,
κάνοντας τα να δείχνουν ακόμη μικρότερα και να χάνονται μέσα στο πρόσωπο.



 Aκολούθησε τα παρακάτω make up tips και απέκτησε σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα, στη θέα του οποίου δεν θα μπορέσει κανείς να αντισταθεί.      

  • 1. Βάλε σωστά τις ανοιχτές και τις σκούρες σκιές ματιών

Οι ανοιχτόχρωμες σκιές ματιών θα πρέπει να εφαρμόζονται, όπως είπαμε και προηγουμένως, στην εσωτερική γωνία, ενώ αντιθέτως οι πιο σκούρες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Τα σκούρα χρώματα δημιουργούν το βάθος και μεγαλώνουν κατά μήκος το σχήμα των ματιών.

  • 2. Χρησιμοποίησε μια μάσκαρα επιμήκυνσης 

Συνήθως κάνουμε το σφάλμα και περιοριζόμαστε στις μάσκαρες που δίνουν όγκο στις βλεφαρίδες μας, αλλά για να κάνουμε τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα θα πρέπει σίγουρα να επιλέγουμε μάσκαρες επιμήκυνσης. 



  • 3. Tο eyeliner, αλλιώς!    

Ξέχνα το κλασικό μαύρο χρώμα του eyeliner! Αυτό που χρειάζεσαι για να πετύχεις το τέλειο βλέμμα είναι η  nude έκδοσή του, η οποία θα δώσει φως και λάμψη στα μάτια σου. Αν πάλι προτιμάς τα μολύβια ματιών, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα λευκό μολύβι, με το οποίο θα σχεδιάσεις το περίγραμμα των βλεφάρων σου.  



  • 4. Η λάμψη σε περιμένει στη… γωνία   
  
Με ένα λεπτό πινέλο, τοποθέτησε στην εσωτερική κόγχη του ματιού σου μια μικρή ποσότητα highlighter ή shimmering σκιάς, που θα δώσει βάθος στο βλέμμα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πέρασε το ίδιο glowing προϊόν και κάτω από το κόκαλο των φρυδιών σου.  




  • 5. Λευκό μολύβι ματιών

Με ένα λευκό μολύβι ματιών, πέρνα την εσωτερική γωνία του ματιού σου, αλλά και όλο το κάτω βλέφαρο. Να προτιμάς πάντα ανοιχτόχρωμο μολύβι στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο που δίνει φως στα μάτια, ενισχύει το λευκό του ματιού, κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα και ταυτόχρονα μεγαλύτερα! 



  • 6.  Μην ξεχνάς τα φρύδια σου 

Σε γενικές γραμμές, βεβαιώσου πως τα φρύδια σου έχουν ένα όμορφο σχήμα (που ταιριάζει με το πρόσωπό σου) και αν έχεις αραιά φρύδια «γέμισε» τα με ένα ειδικό μολύβι φρυδιών (προσοχή στην απόχρωση!) προκειμένου να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου.  


 







πηγη:beautymagic 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου