Το Μανικιούρ με Μεταλλικές Λεπτομέρειες θα είναι Πάντα Κορυφαία Τάση!

Metallikes leptomereies2

Δημιουργήστε μόνη σας, με πολύ εύκολο τρόπο, υπέροχα και πρωτότυπα μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις που θα κοσμεί τα νύχια μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όταν αναφερόμαστε σε μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες, τι ακριβώς εννοούμε;

  Metallikes leptomereies3
 

Πρόκειται για μανικιούρ που έχουν ως βάση τους ένα ή και περισσότερα χρώματα και ολοκληρώνονται με λεπτές μεταλλικές γραμμές ή ψήγματα χρυσού. Μπορεί να είναι μια παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ με την γραμμή να έχει σχηματιστεί από ένα μεταλλικό χρώμα βερνικιού. Επίσης, μπορεί να είναι ένα half moon με μεταλλική βάση ή ένα χρώμα με μεταλλικό glitter στην άκρη του.

  Metallikes leptomereies4
 

Πολύ συνηθισμένο είναι επίσης και το σχέδιο που δημιουργείται από λεπτές μεταλλικές αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ σε χρώματα όπως το χρυσό, το ροζ χρυσό και το ασημί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πουά νύχια με μεταλλικές βούλες δεν παραμένουν μια ωραία ιδέα για το μανικιούρ σας.

  Metallikes leptomereies5
 

Γενικότερα επιλέξτε να δημιουργήσετε γεωμετρικά ή και όχι σχέδια με ένα βερνίκι νυχιών σε μεταλλική απόχρωση, έχοντας ως βάση το χρώμα της αρεσκείας σας. Δημιουργήστε τρίγωνα, τετράγωνα, χωρίστε το νύχι σας σε δυο ή και περισσότερα μέρη και παίξτε με τα χρώματα. Χρησιμοποιήστε glitter, στρας ή swarovski, επιλέξτε διαφορετικές υφές και κάντε ένα μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

  Metallikes leptomereies6
 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα σχέδια που αναφέραμε μπορούν να σταθούν από μόνα τους σε ένα υπέροχο μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες ή και να συνδυαστούν μεταξύ τους. Επίσης, μπορείτε να ταιριάξετε παραπάνω από μια μεταλλικές αποχρώσεις στο ίδιο νύχι και να δημιουργήσετε ένα μεταλλικό, αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

  Metallikes leptomereies7
 

Πάρτε ιδέες για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις και εντυπωσιάστε τα πλήθη!










πηγη:beautetinkyriaki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου