Απόκτησε λευκά δόντια μέσα σε μία εβδομάδα!

Lefka dontia2
 
 Το λαμπερό χαμόγελο είναι το Α και το Ω στο πρόσωπο σου. Με ένα χαμόγελο μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα: έναν άνδρα, μία δουλειά, ένα ωραίο κοπλιμάν, ένα like…
 
Όμως για να έχεις λαμπερό χαμόγελο πρέπει να έχεις λευκά δόντια, κάτι και όχι τόσο εύκολο αν καπνίζεις και δεν τα προσέχεις όσο θα έπρεπε.

 
Ακολούθησε τα παρακάτω tips και μέσα σε μία εβδομάδα θα δεις εμφανή βελτίωση στο χρώμα των δοντιών σου!

  Lefka dontia3
 

Τροφές και ροφήματα: Κάποιες τροφές είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα δόντια σου είναι! Ζεστές σάλτες όπως το barbecue ή το κόκκινο κρασί είναι μερικοί από τους ενόχους που δημιουργούν κηλίδες στα δόντια μας. Αυτό δεν σημαίνει, πως πρέπει να σταματήσουμε να τις τρώμε, αλλά το βούρτσισμα των δοντιών, 2 φορές την ημέρα είναι απαραίτητο-ειδικά αν έχεις καταναλώσει κάτι από τα παραπάνω-.

  Lefka dontia4
 

Πότε πρέπει να πλένεις τα δόντια σου; Για μία εβδομάδα προσπάθησε να πλένεις τα δόντια σου δύο φορές τη μέρα και να χρησιμοποιείς οδοντικό νήμα το βράδυ πριν κοιμηθείς. Θα δεις πως τα δόντια σου με το πέρασμα των ημερών είναι πιο λαμπερά και με την υφή που θα έχει η γλώσσα σου όταν τα ακουμπάς.

  Lefka dontia5
 

Μην ξεχνάς την κάτω γνάθο- δηλαδή στα κάτω δόντια. Τα βουρτσίζουμε εξίσου καλά όπως τα επάνω και δεν τα παραμελούμε. Το χαμόγελό μας δεν είναι μόνο η πάνω γνάθος.

  Lefka dontia6
 

Προμηθεύσου μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, δίνει καλύτερα αποτελέσματα από μία χειροκίνητη, καθώς μπορεί να διεισδύει στις δύσκολες περιοχές και να απομακρύνει τροφές και τα βακτήρια.

  Lefka dontia7
 

Σημαντικό: Πλύνε τα δόντια σου κυκλικά και προς τα κάτω, ασκώντας τους πίεση. Μία σπιτική συνταγή είναι ότι πρέπει για να τους δώσεις extra λάμψη εύκολα και γρήγορα!
 

Τι θα χρειαστείς:

 
1 κουταλιά της σούπας οδοντόκρεμα
1 κουτάλια της σούπας μαγειρική σόδα
1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
Aνακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ύστερα είτε άπλωσε το καθαριστικό δοντιών με το χέρι σου είτε τοποθέτησε το μείγμα σε μία οδοντόβουρτσα για καλύτερο αποτέλεσμα! Σταδιακά θα δεις τα δόντια σου πιο λευκά από ποτέ και το χαμόγελό σου να αστράφτει.









πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου