Λόγοι που πρέπει να της πεις για να κόψει τα μαλλιά της!

Logoi 5 gia na ta kopsis2
 
Το καλοκαίρι έρχεται και εκείνη δεν έχει ιδέα τι να κάνει με τα μαλλιά της. Να τα κόψει ή όχι;


Η απάντηση είναι να τα κόψει και παρακάτω θα βρεις τους πιο σημαντικούς λόγους για να το κάνει άμεσα και να μην διστάσει καθόλου!

 
Ο πιο σημαντικός λόγος να κόψει τα μαλλιά της για το καλοκαίρι είναι γιατί απλά θέλει να τα νιώθει και να είναι πιο ανάλαφρα. Ειδικά αν έχει πυκνά μαλλιά τότε σίγουρα το καλοκαίρι με την ζέστη θα δυσκολεύεται και ένα κούρεμα με "μύτες" ίσως αποδειχθεί ιδανικό για να κάνει το μαλλί της να ελαφρύνει αρκετά αλλά και να μην σκάει από την ζέστη.

  Logoi 5 gia na ta kopsis3
 

Μπορεί να τα φροντίζει πιο εύκολα αν είναι πιο κοντά: αν δεν θέλει να αποχωριστεί το μήκος της δεν χρειάζεται να κόψεις αγορίστικο το μαλλί της όμως ακόμη και αν τα κόψεις 2-3 δάχτυλα μόνο θα δει διαφορά. Ειδικά αν έχει πυκνό μαλλί και της το αραιώσεις θα δει διαφορά αφού τα μαλλιά της και θα χτενίζονται πολύ πιο εύκολα και δεν θα την βαραίνουν. Η ψαλίδα και οι κατεστραμμένες άκρες θα είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν αν έχει πιο κοντά μαλλιά.

  Logoi 5 gia na ta kopsis4
 

Ας πάρει τον χρόνο της: αν φοβάται πως το νέο της κούρεμα δεν θα της αρέσει και πολύ ή δεν θα ενθουσιάσει στο γραφείο ή το σχολείο τότε τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να πάρει τον χρόνο που θέλει για να το συνηθίσει. 

  Logoi 5 gia na ta kopsis5
 

Ανέμελη και ωραία: τώρα το καλοκαίρι θέλει ένα κούρεμα που να μην την κουράζει δηλαδή να μην πρέπει να χρησιμοποιεί το πιστολάκι των μαλλιών ή το ισιωτικό της για να μπορεί να βγει έξω. Το κούρεμα της δεν πρέπει να χρειάζεται κάτι παραπάνω από λίγο αφρό ή τζελ για να του δώσει το στιλ που θέλει. 

  Logoi 5 gia na ta kopsis6
 

Νέο μαλλί, νέα αρχή: μπορεί να φαίνεται σαν κάτι απλό το να κόψει τα μαλλιά της, η αλήθεια είναι όμως πως σε ένα βαθμό της αλλάζει την ψυχολογία. Εξάλλου μην ξεχνάς πως μια τόσο μικρή αλλαγή μπορεί να αλλάξει το πώς αισθάνεται όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη! Tο να αλλάξει τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα να τα κόψει μπορεί να συμβολίζει τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στο μέλλον.

 
Logoi 5 gia na ta kopsis7 









πηγη:womenonly


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου