Τα ιδανικά κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα

 
Υπάρχουν ιδανικά κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα; Κι όμως υπάρχουν και οι αγαπημένες μας celebrities του Hollywood ξέρουν ποια είναι και δε διστάζουν να μας τα δείξουν σε κάθε εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί.

 

Εάν και εσύ ανήκεις στην κατηγορία με τα κορίτσια με στρογγυλά πρόσωπα, θα ξέρεις ήδη ότι το baby face είναι σχεδόν κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις.


Ένα στρογγυλό πρόσωπο έχει αναπόφευκτα περισσότερη γλυκύτητα και λίγο παραπάνω μάγουλα. Κι αν νομίζεις ότι τα μακριά μαλλιά είναι τα μόνα που μπορείς να επιλέξεις, κάνεις λάθος. Υπάρχουν πολλά κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα και θα στα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Επιμελώς ατημέλητο καρέ

 

Όταν η Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της, όλοι αναρωτηθήκαμε γιατί. Τώρα, ξέρουμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανε με βάση το σχήμα του προσώπου της. Εάν επιλέξεις ένα τέτοιο καρέ, ζήτα από τον κομμωτή σου να είναι τουλάχιστον τρία δάχτυλα κάτω από το πηγούνι σου.


κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα
 

Μακριά μαλλιά με “μύτες”

 

Τα μακριά μαλλιά με μύτες είναι μία απ’ τις πιο σωστές επιλογές, αφού θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο και τον λαιμό σου πιο μακρύ.


 

Αφέλειες Curtain

 

Οι αφέλειες ή φράντζα είναι επίσης μια πολύ έξυπνη επιλογή, αφού θα κάνει το μέτωπό σου, να φαίνεται ελάχιστα, με αποτέλεσμα να κλέψουν λίγο από τη στρογγυλάδα του προσώπου σου.


 
 
 
 
 
πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου