H εποχή του χρώματος έχει φτάσει, το βλέπουμε παντού και το φοράμε με όρεξη. Οι τελευταίες τάσεις της Άνοιξης στα nail trends γιορτάζουν το μίνιμαλ σχέδιο,
τα έντονα χρώματα, αλλά και τα απαλά. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και υποδεχτείτε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, αυτή του χρώματος.


CLOSER THAN YOU MIGHT BELÉM


 


Το πιο όμορφο γαλάζιο, είναι αυτό της Λισαβόνας! Μια απόχρωση με το χρώμα του ωκεανού και ιδέες από μπλε-πράσινο, η οποία ακούει στο όνομα CLOSER THAN YOU MIGHT BELÉM και προέρχεται από την OPI. Πρόκειται για την 1 από τις συνολικά 12 αποχρώσεις της καινούργιας συλλογής Lisbon της OPI για την Άνοιξη, η οποία αντλεί έμπνευση από τους πολύχρωμους δρόμους της μαγευτικής Λισαβόνας.


NO TURNING BACK FROM PINK STREET


 


Η απόχρωση NO TURNING BACK FROM PINK STREET ανήκει στην νέα κολεξιόν της OPI, Lisbon, η οποία γιορτάζει την εποχή της Άνοιξης, στην Λισαβόνα, μια από τις πιο πολύχρωμες πόλεις. Με έμπνευση από τον διάσημο «ροζ δρόμο» της πόλης, αυτό το μαγευτικό, ανοιχτό και παιχνιδιάρικο magenta ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και πρόκειται να χαρίσει τα πιο όμορφα σχέδια στο Nail art, αλλά και όχι μόνο.


BLUE TIPS


 


Ο μινιμαλισμός επικρατεί δυναμικά και συνεχίζει να γεννά τα πιο όμορφα σχέδια. Η nude βάση είναι ιδανική για να φιλοξενήσει τις παιχνιδιάρικες άκρες, οι οποίες είναι σε μπλε royal και έχουν σχηματιστεί σε πρωτότυπο σχήμα.


WAVY WHITE


 


Το λευκό είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα, το οποίο μπορεί από μόνο του να αναδείξει τα νύχια, ειδικά όταν χρησιμοποιηθεί σωστά. Στο λουκ το λευκό διακόπτεται στην μέση από nude γραμμές, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να γεννήσουν ένα μίνιμαλ και δυναμικό σχέδιο.


BRILLIANT ROSE


 


Το χρώμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της άνοιξης και όχι αδίκως. Η απόχρωση Brilliant Rose είναι τόσο ζωντανή, καθώς εκπέμπει την φωτεινότητα και την ζωηράδα της. Τα νύχια είναι πολύ μακριά με προκλητικές άκρες και συνδυάζονται μοναδικά με το έντονο χρώμα.


MINIMAL LEAF


 


Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας. Τα μίνιμαλ λευκά φύλλα είναι χαριτωμένα, απλά και κοσμούν με κομψό τρόπο τα κοντά νύχια, των οποίων η βάση φέρει ένα απαλό ροζ χρώμα.


MATTE ORANGE


 


Δυναμικό, τολμηρό και ξεχωριστό, το πορτοκαλί συνδυάζεται με την ματ υφή και το αποτέλεσμα είναι ανατρεπτικό. Τα νύχια είναι μακριά και χαρίζουν σικ εμφάνιση, ενώ το συνολικό λουκ είναι ένα λουκ-άποψη, το οποίο αξίζει να φορεθεί από εκείνες που αγαπούν το χρώμα.


CUBISM PASTEL


 


Το παστέλ συνδυάζεται με την γεωμετρία και αποδίδουν ένα ανατρεπτικό λουκ, για πολύ ιδιαίτερα γούστα. Ανοιχτό ροζ, μπεζ και λευκό απαρτίζουν μια γεωμετρική σύνθεση η οποία έχει γίνει σε μεσαία νύχια, συνθέτοντας μια κουλ εμφάνιση.











πηγη:myextension