BOWL CUT


 


Ένα στυλ με έμπνευση από το κλασικό bowl cut. Τα πλάγια και το πίσω μέρος είναι κουρεμένα με ομοιομορφία, ενώ στο μπροστινό μέρος οι αφέλειες αναδεικνύουν τους σπαστούς κυματισμούς τους.


HIPSTER CUT


 


Πρόκειται για ένα λουκ το οποίο φέρει έντονα fades στα πλάγια, ενώ στο πάνω μέρος κυριαρχεί ένα side swept λουκ σε κοντά μήκη. Το στυλ συνοδεύεται από πλούσια, περιποιημένα γένια και αποτελεί κλασικό Hairstyle στις επιλογές των ανδρών.


FADES


 


Το στυλ είναι αντιπροσωπευτικό της νέας μόδας στα ανδρικά λουκς και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν κάτι διαφορετικό. Η razor fade τεχνική έχει τον κυρίαρχο λόγο και συνδυάζεται με το side swept χτένισμα και ένα καθαρό πρόσωπο.


STREET DANDY


 


Τα side swept hairstyles είναι ιδανικά για να συνοδέψουν ένα καλό κοστούμι. Ο όγκος είναι ιδανικός για να αναδείξει την ομοιομορφία, η οποία εμφανίζεται στο πάνω στο μήκος των μαλλιών. Τα υπόλοιπα μαλλιά είναι σε σκάλες, ενώ το πρόσωπο φέρει αχνά γένια.


DAILY CROP


 


Καθημερινό και απλό, το καθημερινό λουκ συνδυάζει τον επιμελημένο χαρακτήρα και τα κοντά μήκη. Το στυλ είναι ιδανικό για τους άντρες με ίσια μαλλιά, που δεν θέλουν πολλά-πολλά, αλλά αγαπάνε το κομψό και το απλό.


WAVY YOUTH


 


Οι κυματισμοί αγαπιούνται από τους άντρες. Το έντονο μήκος στο μπροστινό μέρος ξεπροβάλλει χαρακτηριστικά, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά διατηρούν κοντά ύψη. Το καθαρό πρόσωπο προσφέρει ομοιομορφία στο λουκ.


STREET CURLS


 


Το λουκ έχει μεσαίου μήκους μαλλιά, στα οποία κυριαρχεί ο όγκος και οι μπούκλες. Το καθαρό πρόσωπο συνδυάζεται με το λουκ και γεννιέται ένα street look με ατημέλητη αίσθηση και φυσικότητα.


LOW FADE


 


Τα faded στυλ και οι μίνιμαλ σχηματισμοί μαλλιών κρατούν δυναμικά. Το faded look στο ανδρικό πρόσωπο είναι γοητευτικό και κομψό, ενώ αποτελεί και ιδανικό hairstyle για τους πολυάσχολους άντρες που θέλουν να το κρατήσουν απλό και κομψό.


SLEEK IT


 


Η εποχή επαναφέρει τα δυναμικά λουκς. Πολύ ξυρισμένα πλάγια συνδυάζονται με το sleek back στυλ των μαλλιών στο πάνω μέρος. Το αποτέλεσμα είναι κλασικό, δυναμικό και απευθύνεται σε όσους θέλουν λίγη από την rock and roll αίγλη ενός τέτοιου χτενίσματος.


ORIGINAL WAVES


 


Μήκος και μια καλή πομάδα θα σας δώσουν το γοητευτικό wet look. Τα μαλλιά έχουν σχηματιστεί σε κύματα και δεν διαθέτουν όγκο, ενώ τα αχνά γένια αναδεικνύουν τις γραμμές του ανδρικού προσώπου. Δοκιμασμένο και πετυχημένο.


TOP KNOT


 


Ο κότσος και η γενειάδα απευθύνεται στους άντρες με αρκετό μήκος. Η τάση θέλει πιο εναλλακτικά στυλ στο ανδρικό πρόσωπο, μήκος και παιχνίδι με τα fades. To top knot συνδυάζεται τόσο με έντονη γενειάδα, όσο και με καθαρό πρόσωπο.







  





πηγη:myextension