Ονειρεύεσαι το θηλυκό κορμί της Kate Upton; Δες τι τρώει καθημερινά!

Αποτέλεσμα εικόνας για kate upton butt
 
Ξεκινάει την ημέρα της με μια ομελέτα η οποία αποτελείται από ένα ολόκληρο αυγό και ένα επιπλέον ασπράδι. 
Την ομελάτα της συνοδεύει πάντοτε με πράσινο τσάι, ζεστό ή παγωμένο, σκέτο ή με κάποια γλυκαντική ουσία χωρίς θερμίδες. Τα αυγά είναι ροφή πλούσια σε πρωτεΐνη και δίνουν ενέργεια χωρίς να έχουν πολλές θερμίδες.


 Αποτέλεσμα εικόνας για kate upton butt


Για σνακ τρώει 10 ωμά και πάντα ανάλατα αμύγδαλα (το αλάτι κάνει κατακρατήσεις και είναι καλό να το αποφεύγουμε), ενώ όταν διψάσει πίνει ξανά πράσινο τσάι, που είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.


 kate_upton_ice_cream_sexy_female_girl_big_boobs_photo_portrait_1024x1024


Για μεσημεριανό προτιμάει ψητό κοτόπουλο το οποίο συνοδεύει με πεντανόστιμη και υγιεινή κινόα και ψητά ή βραστά λαχανικά -αποφεύγοντας το καρότο και το καλαμπόκι που έχουν περισσότερους υδατάνθρακες.


image-title1


Για απογευματινό σνακ, γύρω στις 16.00, τρώει μια μπάρα πρωτεϊνης για έξτρα ενέργεια -ειδικά αν πρόκειται να πάει στο γυμναστήριο.


 Αποτέλεσμα εικόνας για kate upton butt


Για το βραδινό της γεύμα επιλέγει συνήθως μια σαλάτα με πράσινα λαχανικά όπως σπανάκι, στην οποία δίνει γεύση με δυναμωτικό και υγιεινό σουσάμι. Η σαλάτα της έχει συνήθως και κάποιο ψάρι όπως ψητό τόνο ή σολομό, αλλά και λίγα κάσιους που έχουν μεν αρκετές θερμίδες, αλλά είναι θερμίδες που μεταβολίζονται εύκολα, ενώ προσφέρουν και πολύ ενέργεια.


Kate-Upton-newer-Beach-Bunny-bikinis-28


Γενικά, αποφεύγει το αλάτι, τα αναψυκτικά, τους συσκευασμένους χυμούς και τα γλυκά, τα οποία προσπαθεί να αντικαθιστά με φρούτα και γιαούρτι με μέλι.


 Σχετική εικόνα









πηγη:myfit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου