Πώς θα καλύψεις ένα σπυράκι γρήγορα και αποτελεσματικά!

Έχεις να βγεις ένας ραντεβού, να πας σε μια συνέντευξη, να πας σε ένα event. Κι έχεις κι ένα σπυράκι να σου χαλάει τη διάθεση και την εμφάνιση. Ψυχραιμία, για όλα υπάρχουν λύσεις.

 

Πώς θα καλύψεις ένα σπυράκι γρήγορα και αποτελεσματικά; Μπορείς να το κάνεις σε χρόνο dt και κανείς να μην καταλάβει τίποτα εμπιστεύσου μας.


Αν μόλις έσπασες ένα σπυράκι και θέλεις να βγεις χωρίς να μοιάζεις με “τραυματία” εμείς θα σου πούμε πώς θα καλύψεις ένα σπυράκι κι εσύ θα υποσχεθείς στον εαυτό σου πώς δεν θα πειράζεις τα σπυράκια στο πρόσωπό σου!

Πώς θα καλύψεις ένα σπυράκι; Με concealer

 

Και θα σκεφτείς: Μα κάθε φορά που προσπάθησα να βάλω concealer, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Ναι γιατί πρέπει να το κάνεις με τον σωστό τρόπο!


Ποια είναι, λοιπόν, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις; Το πρώτο βήμα είναι να βάλεις ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου. Αλλά κι εδώ πρέπει να είσαι προσεκτική. Η ενυδατική δεν πρέπει να είναι για λιπαρό δέρμα, να είναι χωρίς λάδι ώστε να μην “γλιστρήσει” το concealer.


Αφού εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα, περίμενε μερικά δευτερόλεπτα ώστε να απορροφηθεί από το δέρμα σου. Στη συνέχεια, μπορείς να εφαρμόσεις το primer που έχεις για το πρόσωπό σου για να δημιουργήσεις μια πιο ομαλή βάση για το concealer.


Στη συνέχεια, εφάρμοσε μια μικρή “κουκκίδα” concelaler με μια βούρτσα απευθείας στο σημείο που το δέρμα σου είναι πιο κόκκινο ή εκεί που υπάρχει το σπυράκι. Μια κουκκίδα είναι αρκετή και μην το παρακάνεις.  Μετά το concealer, πρέπει να “αναμείξεις” τις άκρες μόνο γύρω από το σημείο όπου ξεκινά η κοκκινίλα. Αυτό θα κάνει το δέρμα πιο ομοιόμορφο ενώ το προϊόν δεν θα φύγει από το σημείο. Μπορείς από πάνω να βάλεις μια ελαφριά πούδρα για πιο ματ αποτέλεσμα.


 Που είναι το σπυράκι; Δεν το βλέπουμε!










πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου