Δημιουργήστε… Κοτσίδες!!

Kate kotsides2
 
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πλεξούδες έχουν μια σημαντική στιγμή.


Από τις διπλές ολλανδικές πλεξούδες, τις κοτσίδες του μποξέρ, τις πιο περίπλοκες με την ουράς ψαριού, ή τις κλασικές απλές κοτσίδες – όλες τους αποτελούν μια σταθερή αξία στη σκηνή της μόδας. Δείτε ποιες κοτσίδες ξεχωρίζουν και ποιο το συμπληρωματικό styling που τις συνοδεύει στα street style look το τελευταίο διάστημα στα shows των fashion weeks.

  Kate kotsides3
 

Πλέξτε κοτσίδες, όχι μόνο γιατί είναι κομψές, αλλά γιατί αποπνέουν κάτι αβίαστα κομψό και δροσερό. Κοτσίδες που δύσκολα χαλάνε, κι αν χαλάσουν δείχνουν ακόμα πιο όμορφες δίπλα σε όλα τα ανοιξιάτικα φορέματα και φρέσκα look. 

  Kate kotsides4
 

Η κλασική πλεξούδα δε ένα πολύχρωμο θηλυκό look μοιάζει απόλυτα ταιριαστή χαρίζοντας έναν αέρα ανάλαφρο και ανεπιτήδευτο.

  Kate kotsides5
 

Το πιο μοντέρνο office look, με ένα δερμάτινο rock jacket και ένα λευκό πουκάμισο με βικτοριανές επιρροές, μαζί με ένα πλεκτό στεφάνι στα μαλλιά – μια ιδέα σύγχρονη και κομψή.

  Kate kotsides6
 

Οι περίφημες κοτσίδες του μποξέρ, το χτένισμα που λατρεύει το Χόλιγουντ, ξανά και ξανά… στο προσκήνιο. Σπουδαία επιλογή να φορεθεί το vintage τζιν μπουφάν υπογραμμισμένο από την girly διάθεση δύο πλεχτών κοτσίδων.

  Kate kotsides7
 

Οι κοτσίδες δείχνουν εξαιρετικά εντυπωσιακές σε κεφάλια με ανταύγειες και επεξεργασίες όπου highlighs και lowlights μπερδεύονται μεταξύ τους.











πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου