Τα tricks που πρέπει να υιοθετήσεις από τις fashion bloggers

 
Είναι η ιδέα μου ή μήπως το Instagram έχει γεμίσει από fashion bloggers; Μια ματιά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα σε πείσει ότι οι fashion bloggers βρίσκονται παντού.

 

Μπορεί να ζηλεύουμε λίγο τα ταξίδια που κάνουν σ΄όλον τον κόσμο, αλλά αγαπάμε τις fashion bloggers γιατί μας δείχνουν εύκολα tricks για το στυλ μας, που μπορούμε πραγματικά να υιοθετήσουμε.

 

1. Layers στα κοσμήματα

 

Αν κάτι έχουν κοινό όλες οι fashion bloggers είναι ότι αγαπούν τα layers στα κοσμήματα. Τι εννοούμε; Εννοούμε ότι μπορείς να συνδυάσεις αρκετά κοσμήματα μαζί. Προτίμησε τις χρυσές αποχρώσεις.


  

2. Συνδύασε δύο εντελώς διαφορετικά κομμάτια

 

Επίσης είναι κάτι που μόνο οι fashion bloggers μπορούν να πετύχουν. Συνδυάζουν κομμάτια που εμείς δεν θα τολμούσαμε, αλλά θα έπρεπε. Για παράδειγμα ένα slip dress με τζιν. Το είχες σκεφτεί;


  

3. Jackets στους ώμους

 

Για να υιοθετήσεις αυτό το στυλ δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλά διάλεξε ένα jacket, ένα δερμάτινο ή ένα σακάκι και φόρεσε το πάνω από τους ώμους.


   

4. Καπέλα, καπέλα και πάλι καπέλα

 

Έχουμε ήδη πει ότι το ναυτικό – biker είναι τάση αυτή την εποχή και φυσικά το έχουμε δει να το φοράνε όλες οι fashion bloggers. Αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο καπέλο, μπορείς να προτιμήσεις ένα σκουφάκι ή beret.


  

 

5. Μια τσάντα που τραβάει τα βλέμματα

 

Το ξέρω ότι αγαπάμε τις μαύρες τσάντες, αλλά για να αναδείξεις ακόμη και την πιο casual και basic εμφάνιση σου, χρειάζεσαι μια τσάντα statement. Διάλεξε ένα έντονο χρώμα ή ένα περίεργο μοτίβο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου