Love Date! 5+1 Ιδέες για outfit που θα εντυπωσιάσουν σε ένα ρομαντικό δείπνο!

fur and whire dress

Υπάρχουν στα σίγουρα δυο ομάδες στις 14 Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,
αυτοί που σκέφτονται με χαρά από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα κάθε λεπτομέρεια για το που θα δειπνήσουν με τη σχέση τους, τι θα φορέσουν και τι άλλες εκπλήξεις μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η βραδιά… 


Όμως υπάρχει και η άλλη ομάδα που δεν θέλει να ακούσει καν για αυτή τη μέρα γιατί πιστεύει πως αν αγαπάς αληθινά γιορτάζεις κάθε μέρα!!


Σε κάθε περίπτωση η σε όποια ομάδα και αν ανήκεις θα ήθελες σίγουρα να ξέρεις πια είναι τα ιδανικά outfit για ένα ρομαντικό ραντεβού και όχι μόνο! Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τα πρώτες μέρες γνωριμίας αλλά για κάθε φορά που το αγόρι σου / άντρας σου θα σου προτείνει να βγείτε οι δύο σας ( με ότι συνεπάγεται αυτό )!


Yπάρχουν λοιπόν κάποια υφάσματα αλλά και κάποια στυλ που αν τα επιλέξεις θα έχεις πραγματοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση με 100% επιτυχία!


Σε ένα δείπνο, θέλεις 3 πράγματα…


1. Να είσαι sexy τόσο όσο χωρίς να φαίνεσαι προκλητική.
2. Να είσαι στυλάτη και να νιώθεις άνετα στο ρούχο που έχεις διαλέξει.
3. Να περάσεις τα “μηνύματα” που θέλεις , χωρίς καν να μιλήσεις.
Όλα τα παραπάνω μπορείς πολύ εύκολα να τα πετύχεις και παρακάτω θα σου έχω όχι μια άλλα 6 ιδέες που θα εντυπωσιάσουν το ταίρι σου !


Δαντέλα


lace dress


Δεν υπάρχει κάνενα άλλο ντεσέν που ταιριάζει τόσο πολύ σε ένα δείπνο όσο η δαντέλα. Αποπνέει ένα ρομαντισμό και παράλληλα αν επιλέξεις ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα θα είσαι sexy αλλά και super κλασσάτη, έτσι το αγόρι σου θα καταλάβει αμέσως ότι ξέρεις ακριβώς τι ζητάς από τη ζωή, ότι είσαι δυναμική και φυσικά ότι αφήνεις πολλά στην φαντασία καθώς η δαντέλα θα αφήσει λίγα σημεία ακάλυπτα που θα θελήσει σίγουρα να εξερευνήσει.


Φούξια & Κόκκινο


iPiccy-collage


Η γυναίκες που αγαπούν το χρώμα και τους αρέσει να τολμούν και να διεκδικούν, πάντα για ένα δείπνο θα επέλεγαν το χρώμα του πάθους δηλαδή το κόκκινο. Επειδή όμως δεν αγαπούν το αναμενόμενο δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το συνδυασμό του με το φούξια! Αυτό ακριβώς θα του δείξει ότι είσαι φλογέρη γυναίκα αλλά παράλληλα και ρομαντική και σου αρέσει να κρατάς τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς!


Ροζ Κουστούμι


pink suits


Το ροζ είναι το χρώμα που λατρεύουμε τα κορίτσια από την στιγμή που σχεδόν καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας μέχρι την αιωνιότητα. Ναι! όσο και αν δεν το πιστεύεις αυτό το χρώμα μπορεί να φορεθεί από όλες σχεδόν τις ηλικίες ανάλογα με το κομμάτι που θα επιλέξεις. Στις αποφασίστηκες career women που το κουστούμι είναι “η στολή” τους και δεν το αποχωρίζονται ποτέ γιατί φορώντας το δείχνουν το χαρακτήρα και το δυναμισμό τους, θα είναι σίγουρα η επιλογή τους και για ένα ρομαντικό δείπνο. Όμως η διαφορά είναι πως θα το επιλέξουν σε ροζ για να δείξουν πως μπορεί να καταφέρνουν τα πάντα μόνες τους αλλά καταβάθος είναι κορίτσια που θέλουν να ερωτευτούν και να είναι για δείξουν όλο αυτό το ρομαντισμό που κρύβουν μέσα τους!!!


Δερμάτινη Φούστα


leather skirt


Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα άλλο ρούχο που να αγαπούν οι άντρες όσο την δερμάτινη φούστα! Τους ξυπνάει πάθος μόλις σε δουν με αυτή και σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ρομαντικό ραντεβού !! Το ότι θα είσαι sexy είναι αναμφισβήτητο είτε διαλέξεις φούστα midi είτε mini, για να το ολοκληρώσεις όμως με επιτυχία φόρεσε ένα ημί-διάφανο πουκάμισο που θα σε κάνει στυλάτη και γοητευτική και εκείνον να ανυπομονεί για την συνέχεια …


Λευκό & Γούνα


fur and whire dress


Η γούνα δείχνει εκλεπτισμό και πολυτέλεια, ενώ είναι μέσα στα πέντε ρούχα που οι άντρες λατρεύουν να μας βλέπουν να φοράμε.! Όταν συνδυάσεις την οικολογική γούνα
σου (προσοχή να είναι σε γήινους τόνους) με λευκό φόρεμα τότε έχεις πετύχει το απόλυτο για έναν άνδρα που δεν αγαπά το αναμενόμενο και που ήταν σίγουρος ότι σε ένα τέτοιο ραντεβού θα επέλεγες μαύρο ή κόκκινο κάνε την έκπληξη και δείξε την sexy πλευρά που μπορεί να κρύβει το χρώμα της αθωότητας !


Pyjama look


silk pyjamas outfit


Αν ανυπομονείς να βρεθείς μαζί του ιδιαιτέρως και θέλεις να του το δείξεις χωρίς καν να μιλήσεις… Επέλεξε ένα σατέν γυαλιστερό σύνολο που θα θυμίζει πυτζάμα αλλά παράλληλα θα είναι sexy και ελαφρώς αποκαλυπτικό στο ντεκολτέ .!! Πίστεψε με εκείνος δεν θα αργήσει καθόλου να καταλάβει τι ζητάς και εσύ θα πάρεις αυτό θέλεις … ολοκλήρωσε με κόκκινο κραγιόν !!!










πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου