Σωτήρια tricks για την τέλεια γραμμή eyeliner (χωρίς να αλληθωρίζεις)!

 
Πόσο πασχίζεις κάθε φορά για να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner, χωρίς να φαίνεται ότι αλληθωρίζεις;  
Βρήκαμε μερικά σωτήρια tricks που θα σου σώσουν τη ζωή και θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο.

 

Το να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο! Μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα και απ΄τα δύο μάτια με μερικά εύχρηστα κολπάκια και να κερδίσεις χρόνο. Να θυμάσαι: Χρειάζεται απλώς λίγη εξάσκηση.


Όσα tutorials κι αν έχεις δει στο YouTube κανένα δεν βοήθησε, όμως, εμείς βρήκαμε μερικούς εύκολους τρόπους για να κάνεις την υπόθεση “eyeliner” πιο εύκολη.

Εύκολα tricks για την τέλεια γραμμή eyeliner:

 

Πρώτα το μολύβι ματιών

 

Αν το χέρι σου δεν το έχει συνηθίσει ακόμα, μπορείς να βάλεις πρώτα το μολύβι ματιών σου και στη συνέχεια να “πατήσεις” ακριβώς πάνω σε αυτό με το eyeliner σου. Είναι και πιο εύκολο και πιο γρήγορο. Σιγά-σιγά το χέρι σου θα αρχίσει να το συνηθίζει και δεν θα έχεις ανάγκη το μολύβι ματιών.

Βάλε τις μπατονέτες στη διαδικασία

 

Αν το χέρι σου τρέμει κάθε φορά που πας να βάλεις eyeliner κι αν αυτό είναι το μοναδικό σου πρόβλημα, τότε μπορείς χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα να σβήσεις ότι μικρολαθάκια έχεις κάνει, χωρίς να χαλάσεις όλο το αποτέλεσμα. Επίσης, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας μπορείς να φτιάξεις και λίγο την άκρη για να πετύχεις το cat-eye που θέλεις.

Κοίτα προς τα κάτω στον καθρέφτη για μια καλύτερη οπτική

 

Αυτό ακούγεται καλό στη θεωρία αλλά δύσκολο στην πράξη. Μέχρι να το δοκιμάσεις!Ίσως η πρώτη φορά αποδειχθεί μια αποτυχία αλλά θα δεις ότι έχεις καλύτερη οπτική απ’ το να κοιτάξεις ευθεία στον καθρέφτη.

Χρησιμοποίησε ένα post σημειώσεων!

 

Κι όμως! Αυτά τα εκατομμύρια post σημειώσεων που έχεις στο σπίτι, ήρθε η ώρα να φανούν κάπου χρήσιμα. Post-it λοιπόν! Κόλλα το χαρτάκι στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και τράβα τη γραμμή με άνεση!
Μέρα με τη μέρα, η τέλεια γραμμή του eyeliner θα σου φανεί παιχνιδάκι.











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου