Γιατί το ένα σου φρύδι είναι πιο “καλό” απ’ το άλλο; Υπάρχει εξήγηση!

 
Η μεγαλύτερη (και στενάχωρη) αλήθεια είναι πως το ένα μας φρύδι είναι ελαφρώς διαφορετικό και πιο ωραίο απ’ το άλλο!  
Το έχεις παρατηρήσει και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’αυτό.

 

Όσο καλοσχηματισμένα κι αν είναι τα φρύδια σου,πάντα το ένα θα είναι λίγο πιο όμορφο απ’ το άλλο. Κάποιος πολύ εύστοχα είχε πει πως τα φρύδια είναι αδέρφια αλλά όχι και αδέρφια!


Σύμφωνα με την ειδικό Tonya Crooks, που έχει ασχοληθεί με τα υπέροχα φρύδια της Megan Fox, της Eva Mendes και της Fergie, υπάρχει επιστημονικό λόγος που τα φρύδια μας είναι διαφορετικά.
«Κάθε φρύδι έχει διαφορετική κίνηση των μυών» εξηγεί ενώ πολλές φορές αυτό οφείλεται κι απ’ την πλευρά απ’ την οποία κοιμάσαι, «κάτι που μπορεί να κάνει τη μια πλευρά πιο αδύναμη απ’ την άλλη». Μερικές φορές, όμως, οφείλεται απλώς στις φυσικές σου εκφράσεις.




Κι αυτό βγάζει νόημα. Σκέψου πως πολλές γυναίκες χάνουν την “ελαστικότητα” του μισού προσώπου τους επειδή είναι βουτηγμένο στα μαξιλάρια. Αυτό φαίνεται και στα φρύδια τα οποία φαίνονται πιο “πεσμένα”.


Λογική έχει και η εξήγηση για τις εκφράσεις του προσώπου. Αυτοί που μπορούν να σηκώσουν το ένα φρύδι δεν μπορούν να σηκώσουν και το άλλο γιατί είναι πιο αδύναμο. Κι έτσι σηκώνουν μόνο το “καλό”.

Τι μπορείς να κάνεις γι΄αυτό;

 

Ωστόσο σύμφωνα με την Crooks αν δείξεις λίγη παραπάνω προσοχή και φροντίδα, μπορείς να καλύψεις αυτή τη διαφορά. «Το πιο σωστό είναι να δίνεις λίγο περισσότερο στο ένα και να αφαιρείς λίγο περισσότερο απ’ το άλλο προκειμένου σταδιακά να υπάρχει μια συμμετρία».




Δεν χρειάζεται να αλλάξεις δραστικά τον τρόπο με τον οποίο γεμίζεις τα φρύδια σου με το μακιγιάζ. Απλά κάνε ένα βήμα πίσω στον καθρέφτη μετά από κάθε κίνηση με το μολύβι σου. Πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα. Κάποιες χρειάζονται περισσότερο χρώμα, ενώ άλλες μια πιο σκούρα “ουρά”.


Γενικά,όμως, δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι αν δεν υπάρχει η απόλυτη συμμετρία στα φρύδια σου. Τα χέρια ή το στήθος σου είναι επίσης ασύμμετρα!









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου