Πώς θα κάνουμε μόνες μας μανικιούρ στο σπίτι;

Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να φτιάξουμε τα νύχια μας. Φτιάξτε καφέ και ελάτε μαζί, να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα για να πετύχει.

 
Μετά από ένα ξεφάντωμα, οι αντοχές μας είναι κάπως περιορισμένες. Επίσης μην ξεχνάμε ότι επιστρέφουμε το πρωί και στο γραφείο. 


Γι αυτό το λόγο η επόμενη ημέρα, είναι ιδανική να μείνουμε σπίτι. Οκ, μία μεσημεριανή βόλτα για καφέ επιτρέπεται. Δεδομένου όμως ότι ο καναπές μας θα γίνει ο καλύτερός μας φίλος, τι λέτε να δοκιμάσουμε ένα home manicure;


Χρειαζόμαστε ένα μπολ με χλιαρό νερό, μία λίμα, ένα ξυλάκι, μία βάση, ένα βερνίκι και ένα γυαλιστικό. Προτείνω να αποφύγουμε να κόψουμε πετσάκια, αρκεί να τα βουτήξουμε για λίγη ώρα στο νερό και να τα σπρώξουμε με το κατάλληλο ξυλάκι. Στη συνέχεια να τους δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε και τέλος να τα ενυδατώσουμε με λαδάκι νυχιών ή οποιαδήποτε κρέμα έχουμε.

 
Και τώρα ξεκινάμε το βάψιμο, ιδανικά απλώνοντας πρώτα τη βάση, στη συνέχεια δύο στρώσεις από το βερνίκι και τέλος ένα χέρι το γυαλιστικό. 


SOS: Σε περίπτωση που λερώσετε τα πετσάκια σας, διαβάστε εδώ πόσο εύκολα μπορείτε να τα καθαρίσετε. 


TIP: Επειδή είμαστε ακόμα σε festive διάθεση, πιθανότατα ωστόσο το κόκκινο να το είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, μήπως λοιπόν για σήμερα να κάνουμε ένα εντυπωσιακό burgundy;












πηγη:jenny


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου