Mήπως ήρθε η ώρα για Nail Detox; Άρθρο από την κορυφαία Nail Artist, Άννα Αλμπάνη

Mήπως ήρθε η ώρα για nail detox;
Ας το παραδεχτούμε, υποβάλλουμε τα νύχια μας σε συνεχείς ταλαιπωρίες,
αλλά σπάνια αφιερώνουμε τον ανάλογο χρόνο για τη φροντίδα τους. Δυστυχώς αγνοούμε ότι τα νύχια μας είναι ευαίσθητα και επιρρεπή στις θερμοκρασιακές αλλαγές, όσο είναι και το δέρμα μας. 


Τώρα λοιπόν, είναι μια ιδανική περίοδος για το λεγόμενο nail detox. Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι και λίγο πριν τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποτοξινώσετε τα νύχια σας, γιατί ναι, και τα  νύχια μας πρέπει να αποτοξινώνονται. Είμαι εδώ για να σας δείξω τον τρόπο:


Αφαιρέστε το βερνίκι και ξεφορτωθείτε μήκος


Το πρώτο βήμα για την ενδυνάμωση των νυχιών είναι να βγάλετε το βερνίκι από τα νύχια σας, με αφαιρετικό χωρίς ασετόν. Κοντύνετε τα και αφήστε τα έτσι, αν μπορείτε για 10 ημέρες, ακολουθώντας φυσικά και τα παρακάτω που αναφέρουμε.


Mήπως ήρθε η ώρα για nail detox;


Μάσκα νυχιών


Υπάρχουν θεραπευτικές κρέμες που κάνουν εκπληκτική δουλειά στα νύχια και τα επωνύχια. Επιλέξτε μια θεραπευτική κρέμα με σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών βιταμινών και εφαρμόστε την πριν πάτε για ύπνο. Το επόμενο πρωί θα δείτε τα νύχια σας λαμπερά και ενυδατωμένα. Προσωπικά είναι μια θεραπεία που την προτείνω και σε μελλοντικές νύφες, για τέλεια άκρα!


Mήπως ήρθε η ώρα για nail detox;


Σκόνη Άργιλου

 
O Άργιλος κάνει θαύματα στο πρόσωπο αλλά όχι μόνο εκεί. Τρίψτε λευκό άργιλο με μια γυαλιστική λίμα στα νύχια σας και θα τα δείτε να λάμπουν από υγεία. Επιπλέον, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχουν θα θρέψουν ουσιαστικά τα νύχια σας.


Και μία συμβουλή: Μην φοβάστε το low maintenance look στα νύχια.  Δεν θα είστε ποτέ εκτός τόπου και χρόνου με ένα φυσικό look. Τα καθαρά, υγιή άκρα, είναι διαχρονικά chic.











πηγη:roulastamatopoulou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου