Τα κοκαλάκια που θα φορέσεις φέτος ,αλλά δεν το ξέρεις ακόμα!

Kokalakia2
 
Η μόδα, όσο στενά κι αν την παρακολουθείς, είναι απρόβλεπτη. Τα κοκαλάκια των 90’sεπέστρεψαν.
 
 
Μια τάση απρόσμενη είναι τα κοκαλάκια των 90’s. Με όλο το funky εφέ που χρειάζεται ένα αστικό look για να ισορροπήσει αποκτώντας ύφος ανάλαφρο. Εμφανίστηκαν κάπου γύρω στο 1988 και μέχρι το 1993 τα φορούσαν όλες. Από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ της δεκαετίας εκείνης, ανακοινώνουν την επιστροφή τους εδώ και κάποιους μήνες κάνοντας την πιο ισχυρή τις μέρες αυτές στα fashion weeks της Νέας Υόρκης.

  Kokalakia3
 

Κάποιες τα φόρεσαν ήδη επιβεβαιώνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένα να χάσουν την δημοτικότητα τους σύντομα. Και με την υποστήριξη των διασημοτήτων και κάποιες πολύ ισχυρές επιρροές της μόδας – ο Mansur Gavriel τα συμπεριέλαβε στη νέα συλλογή του – επισημαίνεται ένα δυνατό comeback.

  Kokalakia4
 

Πέρα από το θεωρητικό προηγούμενο κομμάτι τα κοκαλάκια αυτά ξέρουμε από τώρα ότι θα αλλάξουν το στιλιστικό παιχνίδι των μαλλιών μας. Θα τα βρείτε σε όλα τα μεγέθη και σε πολλά χρώματα εκμεταλλευόμενες το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

  Kokalakia5
 

Λέμε ναι, στα κοκαλάκια donut για το ανάλαφρο που προσθέτουν στο σύγχρονο στυλ. Ιδανικά για τα κορίτσια που δεν τους αρέσουν να ασχολούνται ιδιαίτερα με τα μαλλιά τους επιθυμώντας το ανεπιτήδευτο. Για τις φορές που βιάζεσαι και μέσα σε 5΄λεπτά χρειάζεται να έχεις ετοιμαστεί. Ακόμα και για τα βραδινά party look υιοθετώντας έναν αέρα edgy Λονδρέζικης αισθητικής.

  Kokalakia6
 









πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου