Μετά την επιστροφή από τις παραλίες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι χρειάζεστε μια αλλαγή στο hairstyle.
 
Σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν οι παρακάτω αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίες φόρεσαν τα πιο ωραία λουκς μέσα στη χρονιά. 


Από το γοητευτικό lob της Σελίνα Γκόμεζ, μέχρι και ομοιόμορφο χρώμα της Κρίσι Τέιτζεν, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε λίγη έμπνευση από τα αστέρια.


Kendall Jenner


 


Το γοητευτικό Lob της Κεντάλ Τζένερ πέφτει ακριβώς πάνω στα κόκκαλα του στέρνου της και αυτό της δίνει αρκετό μήκος με το οποίο μπορεί να παίξει. Επίσης χαρίζει και πληθώρα στην επιλογή υφής και styling. Το λουκ είναι ιδιαίτερα γοητευτικό και είναι περιττό να πούμε ότι το λουκ ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.


Chrissy Teigen


 


Το μήκος της Κρίσι Τέιτζεν είναι ιδανικό για τις γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά και που θέλουν, σταδιακά πάντα, να το μειώσουν. Τα κοψίματα δίνουν στο λουκ ρέτρο χαρακτήρα, ενώ οι στρατηγικές διχρωμίες στο λουκ αποκαλύπτουν το πρόσωπο της, ενώ παράλληλα το φωτίζουν.


Bella Hadid





Το κούρεμα της Μπέλα Χαντίντ έχει την ρέτρο αίσθηση από Pulp Fiction και είναι από πιο καυτά κουρέματα της εποχής. Είτε επιλέξετε έντονες αφέλειες, είτε όχι, ένα είναι σίγουρο: η sleek και λαμπερή υφή με τις άκρες που γυρνάνε στο εσωτερικό, είναι απόλυτα καυτές.


Cara Delevingne


 


Η Κάρα πριν λίγο καιρό είχε ξυριστεί, σχεδόν γουλί. Πλέον όμως γιορτάζει το καινούργιο μήκος. Το side swept λουκ περιέχει ένα έντονο fringe, και συνδυάζεται με το saggy pixie κούρεμα. Αυτό το λουκ παίζει ανάμεσα σε ανδρικά και θηλυκά στοιχεία, με έναν πολύ δυναμικό τρόπο.


Selena Gomez


 


Αν έχετε όρεξη για ένα lob κούρεμα με έντονη γωνία, τότε δοκιμάστε το κούρεμα της Σελίνα Γκόμεζ. Το στυλ είναι θηλυκό, γοητευτικό και διατηρεί ομοιόμορφες γραμμές οι οποίες ταιριάζουν πολύ σε ένα τετράγωνο πρόσωπο. Παράλληλα, το σκούρο καστανό της χρώμα, αποδίδει την λάμψη που κάνει το bob να ξεχωρίζει από μακριά.



 









πηγη:myextension