Αποτέλεσμα εικόνας για blonde woman selfie

Οι αλλαγές προς το ξανθό είναι δημοφιλής χρωματικός προορισμός για το καλοκαίρι
και οι παρακάτω έξι παρουσίες τον επισκέφθηκαν. 


Φέτος το καλοκαίρι πρέπει να τον επισκεφθείς και εσύ, ειδικά αν είσαι ξανθιά – εδώ η Emma Stone ξαναγύρισε στο ξανθό, από το μακροχρόνιο κόκκινο χρώμα της. Από το κλασικό πλατίνα μέχρι και το ανατρεπικό strawberry blonde, οι καυτές τάσεις παραδίδουν το βελτιωμένο ξανθό.


JOE KRAVITZ


 


Ναι, το καλοκαίρι είναι η σεζόν για το αγαπημένο ξανθό πλατίνα! Η τάση καλά κρατεί, αφού η απόχρωση παραδίδει τον κουλ και παγωμένο τόνο του. Φυσικά και θα ταιριάξει στις μαυρισμένες επιδερμίδες, αφού η ανοιχτή απόχρωση θα έρχεται σε άμεση αντίθεση. Η τραγουδίστρια Τζο Κράβιτζ το επιχείρησε και το συνδύασε με ένα ανατρεπτικό λουκ κοτσίδας με έντονου όγκου.


EMMA STONE


 


Fun fact: η ηθοποιός Έμα Στόουν είναι φυσική ξανθιά και πρόσφατα άλλαξε το ginger-κόκκινο χρώμα που φορούσε εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ένα κλασικό και αγαπημένο χρώμα, το οποίο αναδεικνύει τις λευκές επιδερμίδες και τα χαρακτηριστικά. Αν το επιχειρήσεις, συνδύασε με το κοντό κούρεμα. Είπαμε, η ανανεώση επιβάλλεται.


CIARA


 


Η τραγουδίστρια Κιάρα είναι γνωστή για τις πρωτότυπες χρωματικές επιλογές της, αφού όλες είναι πετυχημένες. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, ανανεώνει το χρώμα της με ένα εντυπωσιακό Ombre, προσθέτοντας βάθος και αντίθεση. Ζεστές αποχρώσεις συνδυάζονται με ουδέτερες για να αποδώσουν το ιδανικό βάθος. Η σωστή τοποθέτηση έχει μεγάλη σημασία, και όπως βλέπουμε η Κιάρα έχει καλό hairstylist. Αυτό έλειπε.


KARLIE KLOSS


 


Το icy blonde της Κάρλι Κλος τοποθετείται στην κατηγορία των σέξι ξανθών, καθώς ο συνδυασμός του κοντού bob με την παγωμένη απόχρωση χαρίζουν γοητευτικό αποτέλεσμα. Η ηθοποιός πρόσφατα ανανέωσε το ξανθό της και έπραξε σωστά, αφού με αυτόν τον τρόπο άλλαξε ολοκληρωτικά το λουκ της. Μήπως ήρθε η ώρα να το επιχειρήσεις και εσύ;


GIGI HADID


 


Το πασίγνωστο μοντέλο Τζιτζί Χαντί είναι πιστή στο ξανθό της και φέτος το καλοκαίρι το ανανεώνει με μια μίξη γαλακτερών αποχρώσεων. Κρεμώδεις, σταχτύ, πλατινιένες και καπνισμένες αποχρώσεις είναι ιδανικές για όσες θέλουν την ανανέωση. Από την άλλη οι μελαχρινές μπορούν να επιχειρήσουν ζεστές αποχρώσεις, περισσότερο γαλακτερές.


KATE MARA


 


Μια απόχρωση η οποία μπορεί να εμφανιστεί σε φυσικά μαλλιά, είναι το strawberry blonde. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί και αυτό το επιβεβαιώνει η Κέιτ Μάρα. Η ηθοποιός έκανε μια από τις πιο κολακευτικές επιλογές για το ξανθό, καθώς το χρώμα συνδυάζει κομψότητα και μοντέρνο χαρακτήρα. Η απόχρωση είναι ιδανική για κοκκινομάλλες, αλλά και για ξανθές.













πηγη:myextension