Αυτά είναι με σιγουριά τα ωραιότερα σχέδια στα νύχια που έχουμε δει τελευταία

 

Εάν τα σχέδια δεν είναι το φόρτε σου, τότε αυτά ίσως και να μη σε αφήσουν ασυγκίνητη.


Πριν μερικά χρόνια το nail art βρισκόταν στο "απόγειο της επιτυχίας" του. 
To cracked εφέ που έδινα τα βερνίκια νυχιών, τα λεοπάρ μοτίβα αλλά και οι βελούδινες και caviar υφές, είχαν φανατικές θαυμάστριες ανά τον κόσμο. Στη συνέχεια οι τάσεις άλλαξαν, το ρεύμα του φανταχτερού nail art έφυγε και τη θέση του πήραν πιο ήσυχοι τόνοι. Αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το γαλακτεροό και το γκρι, έγιναν οι must τόνοι. Και κάπως έτσι αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε πως η δημιουργικότητα σε ό,τι αφορά το μανικιούρ, έπρεπε να παραμείνει για λίγο στην άκρη. 

Αυτά βέβαια συνέβησαν πριν από μερικούς μήνες, καθώς πλέον οι τάσεις αλλάζουν και πάλι. Έτσι λοιπόν έχουμε τα μικροσκοπικά, θηλυκά και άκρως κομψά σχέδια να πρωταγωνιστούν στα νύχια κλέβοντας τη παράσταση. Μάλιστα το Instagram έχει πλέον πλυμμηρίσει με #NailInspo καθώς λίγες διστάζουν να αναρτήσουν το εντυπωσιακό τους μανικιούρ στα social media. 

Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να συλλέξουμε τα ωραιότερα σχέδια απ'όλα όσα είδαμε και να σου τα παραθέσουμε, ως ένα moodboard που θα σε γεμίσει με έμπνευση και θέληση ώστε να κλείσεις τώρα κιόλας το επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ του.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:madamefigaro