1 (1024x683) 



1/ CURLY LOB: Το Lob σου μπορεί να εξελιχθεί από εκεί που δεν το περιμένεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να του δώσεις όγκο! Οι εντυπωσιακές μπούκλες «παντρεύονται» με τον όγκο και αποκαλύπτουν ένα ξεχωριστό λουκ, για την γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει μέσα στην καθημερινότητα.


2 (798x1024) 


2/ VOLUME BOB: Το σωστό κούρεμα είναι το κλειδί για την σωστή κατανομή του όγκου, καθώς έτσι αναδεικνύονται οι τούφες των μαλλιών. Το bob κομμένο σε σκάλες είναι ένα πολύ καλό χτένισμα για να υποστηρίξει ογκώδη styling.


3 (683x1024) 


3/ VINTAGE VIBES: Το vintage λουκ παίζει με την αντίθεση της χτενισμένης, sleek υφής και του πλούσιου, ηλεκτρισμένου όγκου. Το αποτέλεσμα είναι τολμηρό, κλασάτο και εντυπωσιακό. Μη φοβηθείτε να δώσετε μια vintage αίγλη στο λουκ σας.


 


4/ ELEGANT LOOKS: Διατηρήστε το απλό και σίγουρο, επιλέγοντας να ενισχύσετε τις άκρες σας. Το λουκ παίζει με τις ήπιες μπούκλες, ενώ ο όγκος είναι αυτός που ενισχύει το λουκ. Το αποτέλεσμα είναι ένα elegant, καθημερινό στυλ.


 


5/ VIBRAND LOCKS: Δώστε όγκο, μόνο εκεί που χρειάζεται. Τα Hollywood Waves φέρουν ενισχυμένες μπούκλες, οι οποίες τονίζονται έντονα με τον όγκο. Το στυλ ταιριάζει απόλυτα σε μακριά μαλλιά και πρόκεται να τους δώσει μια παιχνιδιάρικη και θηλυκή όψη.



 


6/ BEACH WAVES: Ανάλαφρα beach waves με ατημέλητο λουκ και έντονο μάκρος. Ο ελαφρύς όγκος είναι αυτός που αναδεικνύει τα κύματα, καθώς κυριαρχεί σε όλο το λουκ. Το ενιαίο μήκος είναι ιδανικό για τέτοια χτενίσματα, καθώς ο όγκος μπορεί να διανεμηθεί σε όλο το hairstyle.







πηγη:myextensions