Βρες το σχήμα νυχιών που σου ταιριάζει

%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b72

 

Τα στρογγυλά και τετράγωνα νύχια, είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου, καθώς στο nail art παίζουν πολλά και διαφορετικά σχέδια νυχιών. 

 Εμείς θα επικεντρωθούμε στα βασικά 7, καθώς το ποιοτικό μανικιούρ πάντα μετράει, όμως εξίσου σημαντικό είναι το σχήμα των νυχιών. Το ιδανικό σχήμα μπορεί να ευνοήσει σχέδια μανικιούρ που ταιριάζουν περισσότερο με το σχήμα, καθώς και με τα δάχτυλα σας. Βρείτε το είναι το ιδανικό σχήμα για εσάς και στην συνέχεια απογειώστε το επόμενο σας μανικιούρ.


ROUND

 

1


Είναι καλύτερα για: κοντό μήκος, καθώς φαινομενικά κάνουν το δάχτυλο να φαίνεται πιο πλατύ.


Styling: Για την καθημερινή γυναίκα. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη επιμέλεια και είναι εύκολη η φροντίδα. Επίσης, είναι το τέλειο σχήμα για όλα τα χρώματα.

SQUARE

 

2


Είναι καλύτερα για: κοντά νύχια, με στενό πλάτος. Το τετράγωνο σχήμα μπορεί να κάνει τα πλατιά νύχια να φαίνονται ακόμη πλατιά, κάτι όχι τόσο κολακευτικό.


Styling: Για μοντέρνες γυναίκες που θέλουν να πουν κάτι παραπάνω με το στιλ νυχιών τους. Μπορούν να επιλέγουν όλα τα χρώματα, ειδικά τα πιο έντονα.

OVAL

 

3


Είναι καλύτερα για: Μακριά, αλλά και κοντά νύχια. Όταν είναι μακριά, το οβάλ σχήμα λεπταίνει τις άκρες και το πλάτος των νυχιών, κάτι που το κάνει το τέλειο σχήμα για όλα τα δάχτυλα.


Styling: Ένα elegant λουκ, που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις. Μπορεί να φορεθεί ακόμη και με ένα διάφανο top coat.


SQUOVAL

 

4

Καλύτερο για: Όλους τους τύπους νυχιών! Το squoval θεωρείται το ιδανικό σχήμα, για όλες τις γυναίκες, σε οποιοδήποτε μήκος φορεθεί.


Styling: Για γυναίκες που θέλουν πάντα να βρίσκονται στην μόδα, δοκιμάζοντας όλες τις τάσεις, πάνω στο αγαπημένο τους σχήμα.

ALMOND

 

5


Καλύτερο για: Όλους τους τύπους σε κοντό, αλλά και μακρύ. Το αμυγδαλωτό σχήμα μπορεί να κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.


Styling: Όσες το επιλέγετε, είστε η επιτομή του glam που συναντά το κομψό. Οποιοδήποτε λουκ πάνω σε αυτό το σχήμα, είναι ιδανικό.

STILLETO

 

6


Καλύτερο για: Μακριά νύχια. Παράλληλα κάνει και για κοντά, καθώς το συγκεκριμένο σχήμα τα κάνει πιο λεπτά.


Styling: Για τις γυναίκες που θέλουν να παίρνουν ρίσκα στο styling και τολμούν το διαφορετικό.

COFFIN

 

7


Καλύτερο για: Μακριά νύχια. Το σχέδιο είναι παρόμοιο με το σχήμα stilletto, μόνο που είναι λίγο πιο κουλ, αφού απουσιάζει η αιχμηρή άκρη.


Styling: Για τις γυναίκες που ξέρουν να υποστηρίζουν αυτό που επιλέγουν και πιο συγκεκριμένα για εκείνες, που το μανικιούρ τους είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό χρώμα στα νύχια τους.








πηγη:jenny


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου